ΖΩΔΙΑ

Παράδειγμα Ανάλυσης Αστρολογικού Χάρτη Ερωτικών & Συντροφικών Σχέσεων από τη Γεωργία Σταύρου


Γεωργία Σταύρου

4 Ιανουαρίου 2021

Παράδειγμα Ανάλυσης Αστρολογικού Χάρτη Ερωτικών & Συντροφικών Σχέσεων από τη Γεωργία Σταύρου

Πώς οι πλανήτες επηρεάζουν την ζωή μας

Οι ενεργειακές εκπομπές των πλανητών επηρεάζουν το ενεργειακό πεδίο του Ηλίου. Αυτό είναι κάτι πραγματικό και είναι το ένα άκρο. Οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτές τις δονήσεις, όπως τα φυτά π.χ. τα οποία είναι ευαίσθητα στις κινήσεις του Ηλίου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Μπορούμε να αναφέρουμε παραδείγματα για το πώς οι κινήσεις των πλανητών επηρεάζουν τον άνθρωπο και το σώμα του. Όλοι οι πλανήτες μας επηρεάζουν με διαφορετικούς τρόπους, αλλά με τις ίδιες αρχές. Είναι μέρος της σχέσης μας με τη φύση. Το άλλο άκρο είναι συμβολικό και είναι το γεγονός πώς οι πλανήτες αντανακλούν τις ιδιότητες οποιουδήποτε γεννιέται την συγκεκριμένη στιγμή, είτε είναι ένας άνθρωπος, είτε είναι μία ιδέα, είτε μία εταιρία, είτε ένας γάμος.

Αυτά τα δυο άκρα δεν προκαλούν το ένα το άλλο, αλλά αντανακλούν το ένα το άλλο.
Αυτό σημαίνει πως μέσω της Αστρολογίας αντανακλάται η προσωπική και μέρος της συλλογικής μας συνείδησης. Αντανακλάται, δεν προκαλείται, όπως πολλοί πιστεύουν και σε αυτό το σημείο υπάρχει παραποίηση της έννοιας της Αστρολογίας.

Σε τι μας βοηθά η αστρολογία

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο οι πλανήτες συμβολίζουν τις διαφορετικές διαστάσεις της ανθρώπινης ψυχής, αντανακλούν τις συμπεριφορές, τις τάσεις και τις συνήθειες που έχουμε. Τα ζώδια περιγράφουν το πώς οι πλανήτες εκφράζουν τις αρχές τους, πώς χρωματίζουν αυτές τις συμπεριφορές, ενώ τα σπίτια (οι οίκοι) συμβολίζουν τον κόσμο που ζούμε μέσα, τους ανθρώπους, τα μέρη και τα πράγματα τα οποία αλληλεπιδρούν με μας. Η αστρολογία είναι το εργαλείο που μας βοηθά να καταλάβουμε από πού προέρχονται οι έννοιες που αποδίδουμε ο καθένας ξεχωριστά, είτε από συνειδητές είτε από ασυνείδητες πεποιθήσεις. Λέγοντας ασυνείδητες εννοούμε τις πεποιθήσεις οι οποίες κυρίως είναι αντανάκλαση των πεποιθήσεων των γονιών μας.

Παράδειγμα ανάλυσης αστρολογικού χάρτη ερωτικών & συντροφικών σχέσεων – Ψευδώνυμο Χαρούλα

Κυρία Χαρούλα, από το ωροσκόπιο σας αναδύεται ένα πολύ όμορφο ξεχωριστό άτομο, το οποίο έχει όλη την δυναμική να μπορέσει να χαρεί μέσα από δημιουργικές σχέσεις, όχι απαραίτητα μόνο σε συντροφικό ή ερωτικό επίπεδο αλλά σε όλα τα επίπεδα σχέσεων.

Ο τρόπος που μεταφέρετε το συναισθηματικό σας σενάριο μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.
Στο συναισθηματικό σας σενάριο, φαίνεται πολύ έντονο το στοιχείο της μητέρας σας, η οποία έχει χτίσει μεγάλο μέρος της ιδιοσυγκρασίας σας και κυρίως το κομμάτι που μελετάμε σε αυτή την ενότητα. Το ωροσκόπιο σας δείχνει έναν έντονα ελκυστικό άνθρωπο με ψυχικά χαρίσματα και ποιότητες ζεστασιάς και ομορφιάς, η οποία δεν εκφράζεται μόνο σε εξωτερικό επίπεδο, μέσω χαρακτηριστικών, αλλά μέσω μιας όμορφης και θερμής καρδιάς. Η φροντιστική σας τάση είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, δίνοντας στις σχέσεις σας ό,τι πολυτιμότερο έχετε μέσα σας με την φυσική σας παρουσία και είστε έτοιμη να δοθείτε ολοκληρωτικά στον άνθρωπο που θα κερδίσει την καρδιά σας.

Πώς κάνετε τις επιλογές σας.

Παρόλο την μεγάλη σας ανάγκη για συντροφική περισσότερο σχέση, φαίνεται από το ωροσκόπιο σας ότι θα μπορούσατε να δώσετε εξίσου την ίδια δυναμική και σε άλλες σχέσεις, όπως στις συνεργασίες σας, οι οποίες όμως θα έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό είναι κάτι, το οποίο σας είναι πολύ συνειδητό, από αρκετά μικρή ηλικία και δεν έχετε σκοπό να κάνετε εκπτώσεις για κανέναν λόγο.

Οι επιλογές σας γίνονται κατά κύριο λόγο μέσα από διάφορα φίλτρα, κάθε φορά κατά περίπτωση. Ο κοινός ωστόσο παρανομαστής είναι πως θα πρέπει να έχει ευγένεια και χάρη. Είστε από τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσατε για κανέναν λόγο να είστε με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι ευγενής και γαλαντόμος, ανεξάρτητα την εξωτερική εμφάνιση του ή την οικονομική του ευημερία, η οποία καλό θα ήταν να είναι και αυτή ενδιαφέρουσα.

Στο ωροσκόπιο σας φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να συνυπάρχει με εσάς σε πολλά επίπεδα. Ο χώρος εργασίας πχ. θα μπορούσε να είναι ένα παράδειγμα. Πολύ εύκολα και με ιδιαίτερη χαρά θα αφήνατε προσωπικό χώρο για να αναπτυχθεί και μια συνεργασία με τον άνθρωπο σας, αντί μόνο ερωτική ή συντροφική σχέση. Η τάση σας να θέλετε να βοηθήσετε να αναπτυχθεί και να προοδεύσει ο άνθρωπος που μοιράζεστε την καρδιά σας, λειτουργεί υποστηριχτικά και για εσάς. Δεν είστε από τους ανθρώπους που δεν θέλετε να δείτε την πρόοδο στον άνθρωπο σας, απεναντίας την ζητάτε και θα κάνετε ότι περνά από το χέρι σας για να την φέρετε στην ζωή του.

Τα βαθύτερα κίνητρά σας.

Ένα από τα βαθύτερα κίνητρά σας είναι η δική σας ιδανική εικόνα στον κόσμο γύρω. Η ομορφιά ρέει στον χάρτη σας και δεν θα μπορούσε να μην θέλετε να είναι ορατή και στους ανθρώπους γύρω σας. Μια όμορφη παρουσία, με ευγενικές προθέσεις, θα ήταν ότι πιο όμορφο θα μπορούσατε να θελήσετε δίπλα σας και με μεγάλη χαρά θα θέλατε να γοητεύσετε και τους γύρω ανθρώπους με τις επιλογές σας. Αυτό φυσικά είναι κάτι που το γνωρίζετε μόνο εσείς καθώς επίσης και την δυναμική που σας προσφέρει μια τέτοια παρουσία δίπλα σας.

Όπως ανάφερα και πιο πάνω στην ανάλυση, η δύναμη δεν σχετίζεται με την πυγμή, την καλή δουλειά ή τα χρήματα. Με κέντρο εσάς, σχετίζεται με την ομορφιά και την χάρη που πρέπει, να έχει ο άνθρωπος που μοιράζεστε την ζωή σας.

Ένα άλλο βαθύ κίνητρο είναι η ανάγκη να δείξετε ότι είστε ικανή για μια υγιή και όμορφη σχέση. Η ανάγκη αυτή πηγάζει από βαθύτερες πεποιθήσεις, οι οποίες λένε ότι μόνο οι πολύ ικανοί άνθρωποι μπορούν να έχουν αρμονικές σχέσεις στις ζωή τους, όπως επίσης ότι μόνο οι ικανοί άνθρωποι μπορούν να αγαπηθούν από “εκλεπτυσμένους” ανθρώπους.

Συμβουλή.

Ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε, σε βάθος χρόνου, μιας και η ηλικίας σας είναι ακόμη πολύ νεαρή, μήπως θα μπορούσε να αξίζει την αγάπη σας και ένας άνθρωπος ο οποίος είναι λιγότερο “εκλεπτυσμένος” από αυτό που πιστεύετε ότι θέλετε. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ταίριαζε ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θα έδειχνε τον απαιτούμενο σεβασμό στις ιδιαιτερότητές σας, ωστόσο αναφέρομαι σε κάποιο άτομο το οποίο πιθανά δεν θα τηρούσε όλες τις παραπάνω προδιαγραφές. Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε όλοι ανοιχτοί σε προκλήσεις.

Αν θέλετε και εσείς να λάβετε τον προσωποποιημένο αστρολογικό σας χάρτη ερωτικών και συντροφικών σχέσεων κάντε εγγραφή στο Jenny.gr Exclusive Benefits με 6€/ έτος και έπειτα αγοράστε την υπηρεσία στην προνομιακή τιμή που σας προσφέρετε! Κάντε εγγραφή ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.