ΖΩΔΙΑ

5/1: H αγάπη ενώνει τα αντίθετα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Ιανουαρίου 2021

5/1: H αγάπη ενώνει τα αντίθετα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα απέναντι από τον Χείρωνα μας φέρνει σε επαφή με την πραγματική διάσταση των καταστάσεων γύρω και μέσα μας. Καλή ημέρα για οτιδήποτε έχει απλότητα, ομορφιά και μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Χείρωνας στο ζώδιο σας και η Σελήνη απέναντι ενεργοποιεί τις σχέσεις που έχετε είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επίπεδο συνεργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, διάφορες καταστάσεις σήμερα μπορεί να σας βγάζουν εκτός προγράμματος ή να σας αλλάζουν τα δεδομένα που είχατε μέχρι χτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, το να νιώσετε χαρά και να πάρετε προσωπική ικανοποίηση σήμερα, το βλέπετε πως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, το σπίτι, η οικογένεια, ή η προσωπική σας ζωή σήμερα μπορεί να νιώθετε πως σας κουράζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται να γίνει με μεγάλη ενσυναίσθηση από μέρους σας.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα όλα μπορεί να σας φαίνονται μάταια ή να μην μπορείτε να δείτε καθαρά αυτό που πραγματικά έχει αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε πραγματικά να πετύχετε πολλά πράγματα και να προχωρήσετε τα βήματά σας με ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε αδύναμη/ος ή πως άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και να δείξετε μεγαλύτερη πυγμή για κάτι που θέλετε να φέρετε στην ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μην αφήνετε καταστάσεις ανεκμετάλλευτες ακόμη και εάν η ενέργειά σας νιώθετε πως είναι πεσμένη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η πίστη σε μια κατάσταση είναι σημαντική ιδιότητα σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να πολώσετε τα αντίθετα θα είναι εντονότερη σήμερα με τα ανάλογα πλανητικά δρώμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.