ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν μπορούν να ελέγξουν εύκολα τον θυμό τους


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2021

Τα ζώδια που δεν μπορούν να ελέγξουν εύκολα τον θυμό τους

Όσον αφορά την αστρολογία, υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι γνωστά για την ηρεμία τους και μερικά που έχουν απρόσμενα πολύ εκνευρισμό. Είναι εκείνοι που θυμώνουν αμέσως, συγχύζονται πολύ εύκολα και μπορεί να πουν κάτι που δεν εννοούν πάνω στη στιγμή.

Όλοι μπορεί να έχουμε κακές μέρες - όταν νιώθουμε πως όλοι μας φέρονται με τον λάθος τρόπο και καταλήγουμε να είμαστε εξαιρετικά κακοδιάθετοι ως αποτέλεσμα - αλλά τα ζώδια με προβλήματα διαχείρισης θυμού πρέπει να βρουν τρόπους να παραμένουν ήρεμα, για το δικό τους καλό αλλά και για των άλλων.

Δείτε ποια είναι τα 7 ζώδια που δε μπορούν να συγκρατήσουν τον θυμό τους:

Κριός

Οι Κριοί ενώ μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα τα συναισθήματα τα δικά τους, αλλά και των άλλων, δυσκολεύονται πολύ να αντιμετωπίσουν τον θυμό τους με αποτέλεσμα αυτό συχνά να φέρνει ρήξη στη σχέση με τους γύρω τους.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος παρόλο που αντιμετωπίζει με χιούμορ πολλές καταστάσεις, αδυνατεί να ελέγχει το θυμό και την οργή του όταν συμβαίνει κάτι που τον ενοχλεί στα αλήθεια. Και μπορεί να παραβλέπει πολλές φορές γεγονότα αλλά όταν σταθεί σε κάτι που τον πειράξει, τότε καλύτερα να βρείτε ένα μέρος να κρυφτείτε!

Λέων

Ο Λέων είναι ένα από τα ζώδια που δύσκολα συγκρατούν τον θυμό τους και με αδυναμία ελέγχουν τα αρνητικά τους συναισθήματα. Κάθε φορά μάλιστα, που κινδυνεύει να πληγωθεί η υπερηφάνεια τους από μια συμπεριφορά, μπορούν να βγάλουν προς τα έξω την χειρότερη εκδοχή του εαυτού τους, παρουσιάζοντας ισχυρές εκρήξεις οργής.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα ζώδια που ενώ φαινομενικά μοιάζει ήρεμο, όταν αισθανθεί ότι προσβάλλεται, μπορεί να γίνει αρκετά οξύθυμο. Δεν μπορεί να ελέγξει εύκολα τον θυμό του ενώ αν κάποιο άτομο τον πληγώσει, τότε εκδηλώνει μία από τις χειρότερες πλευρές της προσωπικότητάς του.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.