ΖΩΔΙΑ

Ποια ζώδια δίνουν δύσκολα την καρδιά τους και ποια αφήνονται στο ταξίδι της αγάπης


The Jennettes

19 Ιανουαρίου 2021

Ποια ζώδια δίνουν δύσκολα την καρδιά τους και ποια αφήνονται στο ταξίδι της αγάπης

Το να αφεθείς στον έρωτα και να δώσεις την καρδιά σου ανεπιστρεπτί δεν είναι εύκολη απόφαση, τουλάχιστον όχι για όλους. Κάποιοι δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν, να αφήσουν το πάθος να τους κυριεύσει, να τους πάρει το μυαλό και να δοθούν ολοκληρωτικά. Δεν μπορούν να εκφράσουν το συναίσθημα τους, να μοιραστούν το τι νιώθουν, χωρίς πρώτα να έχουν διασφαλίσει ότι δεν θα… πληγωθούν.

Θέλουν να έχουν το κοντρόλ των καταστάσεων, διαχειρίζονται τα πάντα με πιο «ψυχρό» και αποστασιοποιημένο τρόπο και ίσως τελικά να προτιμούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους, από το να γίνουν ένα με τον άλλον. Υπάρχουν όμως και αυτοί που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά, δίνουν γη και ύδωρ στον άλλον, χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα και χωρίς να το σκεφτούν για δεύτερη φορά. Είναι πιο συναισθηματικοί και λειτουργούν με οδηγό την καρδιά τους και όχι το μυαλό τους. Το ζώδιο που εκπροσωπεί ο καθένας μας μπορεί να δείξει μια τάση για το αν μπορεί να ξεκλειδώσει πιο εύκολα την καρδιά του ή αν χρειάζεται διασφαλίσεις και εχέγγυα για να αφεθεί σε μια σχέση.

Φυσικά, ο Ήλιος μας, δηλαδή το ζώδιο μας, είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του χαρακτήρα μας, καθώς όλοι έχουμε το δικό μας προσωπικό αστρολογικό αποτύπωμα, που δεν περιορίζεται μόνο στο ζώδιο του Ήλιου. Ας ξεκινήσουμε όμως την ανάλυση από τα ζώδια που δυσκολεύονται να γίνουν ένα με τον άλλον, για να φτάσουμε σε αυτούς που δίνονται στη σχέση ολοκληρωτικά και γρήγορα.

#1 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι ο ορισμός της συναισθηματικής αυτάρκειας. Δεν θέλουν να ανήκουν σε κάποιον άλλον και δεν μπορούν να δεχτούν ότι η ολοκλήρωση τους θα έρθει μέσω μιας σχέσης. Τους είναι δύσκολο να αφεθούν, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ μπορεί να αγαπήσουν το ταίρι τους με τον δικό τους τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.