ΖΩΔΙΑ

Έρχεται η Πανσέληνος του «Λύκου»: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια


26 Ιανουαρίου 2021

Έρχεται η Πανσέληνος του «Λύκου»: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 09ο05΄ του Λέοντα. Το φεγγάρι του «Λύκου» -όπως αποκαλείται λόγω του ότι αυτή την εποχή οι λύκοι γρυλίζουν περισσότερο- θα «συνοδεύσουν» σε δύσκολες όψεις ο Άρης και ο Ουρανός από τον Ταύρο και ο Δίας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου.

Έχουμε λοιπόν ένα ισχυρό ταυ-τετράγωνο στα ζώδια του σταθερού σταυρού, το οποίο φέρνει σημαντικές δομικές αλλαγές, αλλά και κραδασμούς στις ζωές των Ταύρων, των Λεόντων, των Σκορπιών και των Υδροχόων που είναι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο ή όσων έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια κοντά στην 9η μοίρα. Φυσικά όπως κάθε Πανσέληνος διαταράσσει άλλοτε πολύ άλλοτε λιγότερο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες. Σε αυτό το εκρηκτικό περιβάλλον έρχεται να προστεθεί την ίδια ημέρα η ακριβείας όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ενισχύει τα πάθη και τις εμμονές στις σχέσεις, ιδιαίτερα όσων έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Ευτυχώς την επομένη μέρα -στις 29/1 τα ξημερώματα- σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη της χρονιάς, η σύνοδος Ήλιου – Δία στον Υδροχόο και εξισορροπεί λίγο την ενέργεια. Στις 30/1 ο Ερμής γίνεται φαινομενικά στάσιμος για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 31/1, φέρνοντας τα γνωστά προβλήματα, τα οποία θα εξηγήσουμε αναλυτικά σε άλλο άρθρο.

Προσωπικές ανάγκες και αυτοεκτίμηση

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει έναν κύκλο που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στις 18 Αυγούστου 2020, οπότε προσπαθήστε να θυμηθείτε τι συνέβη τότε και πολύ πιθανό αν είχατε κάνει κάποιο νέο ξεκίνημα να το βλέπετε τώρα να εξελίσσεται ή να φτάνει σε ένα αποκορύφωμα.

Γενικά, η Πανσέληνος στον Λέοντα μας καλεί να εκφραστούμε και να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας. Μας εμπνέει να δείξουμε τα συναισθήματά μας και τα πάθη μας, έστω και με έναν δραματικό τρόπο. Επειδή ο Λέων είναι το ζώδιο της δημιουργικότητας, της αγάπης και της διασκέδασης, θα αισθανόμαστε πιο εμπνευσμένοι και θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα δημιουργικά μας έργα. Θα θέλουμε να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο όχι μόνο στη δουλειά, αλλά σε ό,τι μας δίνει χαρά, μας προσφέρει ευχαρίστηση και γεμίζει την καρδιά μας. Παράλληλα, είναι ο σωστός χρόνος για να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμηση μας και να έρθουμε πιο κοντά με αυτούς που αγαπάμε.

Το πλανητικό… δράμα

Απέναντι από την Πανσέληνο στον Λέοντα, βρίσκεται ο Ήλιος στον Υδροχόο, που μπορεί να μας κάνει πιο απαιτητικούς, έτοιμους να αντιδράσουμε και να επαναστατήσουμε και να θέλουμε εδώ και τώρα να τα αλλάξουμε όλα αλλά να μας κατανοούν και οι άλλοι. Με την εμπλοκή του Δία (πλανήτης αφθονίας) θα αισθανόμαστε μεν γενναιόδωροι στα συναισθήματά μας, αλλά θα τα εκφράζουμε τολμηρά και έτσι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην το κάνουμε σε λάθος ανθρώπους. Ευτυχώς, η επιρροή του αυστηρού Κρόνου (πλανήτης περιορισμού) θα μετριάσει λίγο την επιθυμία μας για υπερβολική προβολή του «εγώ» μας. Ωστόσο, ο Άρης (πλανήτης δράσης) και ο απρόβλεπτος Ουρανός θα μας κάνουν παρορμητικούς στα συναισθήματά μας, αλλά θα βοηθήσουν επίσης να ενισχύσουμε την αίσθηση της εμπιστοσύνης μας και να αγαπήσουμε τους επαναστάτες που κρύβουμε μέσα στις καρδιές μας. Επειδή τρία 24ωρα αργότερα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο, άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνιση τους και ίσως δημιουργηθούν δράματα και εντάσεις με άτομα που μας πλήγωσαν και μας πίεσαν.

Τι ενδείκνυται να κάνετε με την Πανσέληνο στον Λέοντα

  • Να χαρείτε με τους δικούς σας και να εκφράσετε την αγάπη σας στον-ην σύντροφό σας.
  • Να είστε δημιουργικοί: ζωγραφίστε, χορέψτε, εκφραστείτε!
  • Να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους.
  • Να ακούτε την καρδιά σας!
  • Να ξεχωρίσετε. Αφήστε τα ταλέντα σας να λάμψουν!
  • Να δείξετε το μεγαλείο που κρύβεται μέσα σας.
  • Να διασκεδάσετε!
  • Να ικανοποιήσετε όλες τις αισθήσεις σας με έντονα χρώματα, έντονους ήχους, εξαιρετικά αρώματα, υπέροχα υφάσματα και πλούσιες λιχουδιές!
  • Να αλλάξετε τον τρόπο που περπατάτε και κάθεστε και να είστε πιο ευθυτενείς!
  • Να κάνετε διαλογισμό.
  • Να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας ήρωα!

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεαστούν οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου από την Πανσέληνο του «Λύκου».

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Λέοντα επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών σχέσεων, των παιδιών, αλλά και των δημιουργικών και επιχειρηματικών σας σχεδίων. Σε γενικές γραμμές δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας, αφού πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο της φωτιάς όπως και το δικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.