ΖΩΔΙΑ

Σε ποιο μέρος πρέπει να ταξιδέψετε σύμφωνα με το ζώδιο σας όταν τελειώσει η καραντίνα


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2021

Σε ποιο μέρος πρέπει να ταξιδέψετε σύμφωνα με το ζώδιο σας όταν τελειώσει η καραντίνα

Σύμφωνα με την αστρολογία, τα 12 ζώδια ομαδοποιούνται σε τέσσερα στοιχεία: Φωτιά, Γη, Αέρας και Νερό. Κάθε στοιχείο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά που είναι κοινά για τα τρία ζώδια που εμπίπτουν σε αυτό και μπορούν να επηρεάσουν τις επιθυμίες, την προσωπικότητα και τον τύπο του περιβάλλοντος στο οποίο ευδοκιμούν περισσότερο.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι εύλογο να συμβουλευόμαστε τα ζώδια όταν πρόκειται να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι, (όταν τελειώσει με το καλό η καραντίνα!).

Στοιχείο Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

Παθιασμένα και δυναμικά, τα σημάδια της Φωτιάς λαχταρούν τον ενθουσιασμό και την τόνωση της ζωής στην πόλη για να ταιριάξουν με την ατελείωτη ενέργειά τους. Προγραμματίστε ένα ταξίδι σε μια πολυσύχναστη μητρόπολη, όπου θα βρείτε όλη τη δράση που επιθυμείτε. Από τη συγκίνηση των πανηγυρισμών για αθλητικές οργανώσεις, μέχρι τη συγκίνηση του θεάτρου, υπάρχουν πολλά πράγματα που αγαπούν αυτά τα δραστήρια ζώδια. Επιπλέον, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από διαφορετικές επιλογές για φαγητό, στο οποίο δίνετε μεγάλη σημασία όταν πρόκειται να ταξιδέψετε.

Στοιχείο Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

Φυσικά, τα ζώδια αυτά είναι τα πιο γειωμένα του ζωδιακού κύκλου και εκτιμούν την πρακτικότητα και την ασφάλεια. Ένας προορισμός σε χωριό ή βουνό, επιτρέπει στα ζώδια της Γης να απολαύσουν τη γοητεία και την αίσθηση της κοινότητας μιας μικρότερης πόλης, αλλά εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τη φύση και να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους με μια μικρή περιπέτεια.

Στοιχείο Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

Τα ζώδια του αέρα είναι τα πνευματικά και ιδεαλιστικά ζώδια του αστρολογικού χάρτη, που τους αρέσει να μαθαίνουν. Εάν είστε Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, θα πρέπει να εξερευνήσετε μια πόλη γεμάτη ιστορία και τέχνη ή κάποια χώρα του εξωτερικού. Αν και η έμφυτη περιέργειά σας σπάνια ικανοποιείται, τα μουσεία και οι γκαλερί παγκόσμιας κλάσης, θα βοηθήσουν να σβήσει η λαχτάρα σας για γνώση.

Στοιχείο Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς

Καθώς είναι τα πιο ευαίσθητα σημάδια του κύκλου, ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς είναι σε μεγάλο βαθμό συντονισμένοι με το ίδιο το περιβάλλον και τη φύση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πρέπει να κατευθυνθείτε στον ωκεανό και στην ύπαιθρο για να διεγείρετε όλες τις αισθήσεις σας, οπότε σχεδιάστε ένα ταξίδι σε κάποια θαλάσσια περιοχή με πολύ πράσινο, πάρκα, σε λίμνες και ποτάμια, στα οποία μπορείτε να κάνετε ορειβασία και βαρκάδες.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.