ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια με τη μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ


The Jennettes

17 Φεβρουαρίου 2021

Αυτά είναι τα ζώδια με τη μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ

Μερικοί άνθρωποι, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούν, δεν φαίνεται να «κατέχουν» πολύ τον τομέα χιούμορ, ενώ άλλοι είναι εγγενώς αστείοι και πάντα καταφέρνουν να κάνουν τους άλλους να γελάνε. Σας παρουσιάζουμε τα ζώδια που δεν χρειάζεται να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να είναι αστεία και μπορούν εύκολα να γίνουν η «ψυχή της παρέας».

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει να είναι αστείος και να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Έχει το ταλέντο να σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι με τα πιο απλά πράγματα, ενώ οι άνθρωποι γύρω του νιώθουν άνετα λόγω αυτής της ικανότητάς του και πάντα τον συμπαθούν.

Λέων

Ο Λέων δεν νιώθει καθόλου αμηχανία και ανασφάλεια. Αγαπά να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και το χιούμορ του τον βοηθάει σε αυτό. Δεν τον νοιάζει αν καταλήξει να κάνει τον «κλόουν», αρκεί να καταφέρει να κάνει τους άλλους να γελάνε. Αυτό τον καθιστά αστείο και γεμάτο χιούμορ, καθώς ποτέ δεν ντρέπεται να δοκιμάσει ανόητα πράγματα. 

Παρθένος

Ο Παρθένος δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι πολύ διακριτικός και προσεκτικός άνθρωπος, γεγονός που του επιτρέπει να λέει τη σωστή παρατήρηση τη σωστή στιγμή. Έχουν έξυπνη αίσθηση του χιούμορ, που μόνο λίγοι μπορούν να καταλάβουν, ενώ αυτοσαρκάζεται με σχεδόν ωμό τρόπο και κάνει τους γύρω του συχνά να μην ξέρουν αν είναι ευγενικό να γελάσουν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν ντρέπεται καθόλου να λέει τη σκληρή και βάναυση αλήθεια. Θα απευθυνθεί στον πιο σοβαρό στο δωμάτιο με πνευματώδη και χιουμοριστικό τρόπο και σίγουρα θα κάνει τους ανθρώπους να γελούν με την ευθύτητά του. Σίγουρα, το χιούμορ τους είναι μαύρο, αλλά πραγματικά αστείο όταν και ο απέναντί τους ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Κάποιες φορές μπορεί να πληγώσει κάποιον με τα αστεία του.

Ζυγός

Η εξυπνάδα του Ζυγού, τον βάζει στην πρώτη θέση των πιο αστείων ζωδίων. Είναι γνωστό ότι μπορεί να προσαρμόσει το χιούμορ του σε κάθε περίπτωση και ταυτόχρονα είναι φανταστικός «παραμυθάς». Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να έχεις δίπλα σου σε κάθε δύσκολη φάση, γιατί θα καταφέρει να σε κάνει να γελάσεις, ενώ κάθε παρέα χρειάζεται οπωσδήποτε έναν με δύο Ζυγούς.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.