ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που πρέπει να έχεις για φίλους


The Jennettes

1 Μαρτίου 2021

Τα 4 ζώδια που πρέπει να έχεις για φίλους

Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς φίλους. Είναι η δεύτερη οικογένεια μας, αυτή που έχουμε επιλέξει να έχουμε και όχι αυτή που βρήκαμε μόλις γεννηθήκαμε.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ο καλύτερος ομιλητής αλλά και ακροατής του ζωδιακού κύκλου. Ακριβώς επειδή λατρεύει την συζήτηση δίνει πάντα προσοχή σε αυτά που λες. Είναι πολύ εκφραστικός και επικοινωνιακός, ενώ είναι εκείνος ο φίλος που θα μείνει μαζί σου μέχρι αργά τη νύχτα και θα σε κάνει να ξεχαστείς μιλώντας για τα πάντα.

Παρθένος

Ο παρθένος είναι ένας πολύ πιστός φίλος. Αν έχεις κολλήσει σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, θα κάνει τα πάντα για να σε βοηθήσει είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά, ή με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί. Φροντίζει πραγματικά για όλους τους φίλους του και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει μόνη σου στα ζόρια. Μαζί θα καταφέρετε να ξεπεράσετε την οποιαδήποτε δυσκολία και όλα τα εμπόδια. Πολλές φορές παίρνει τον ρόλο του πατέρα ή της μητέρας και βάζει τους φίλους του πάνω και από τον ίδιο του τον εαυτό.

Ζυγός

Ένας ζυγός θέλει πάντα το καλύτερο για τους φίλους του. Λατρεύει την συντροφικότητα, γι ‘αυτό προσπαθεί πολύ σκληρά να διατηρήσει όλες του τις φιλίες και να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Θα κάνει σχεδόν τα πάντα για τους φίλους του για να τους βοηθήσει, ότι ώρα κι αν είναι. Είναι πάρα πολύ αξιόπιστο ζώδιο, ιδίως όταν μιλάμε για το γυναικείο φίλο και δεν πρόκειται να σου πει εύκολα ψέματα.

Ιχθύς

Τα ψαράκια είναι πάρα πολύ ανιδιοτελή και δεν θα άφηναν τους φίλους τους σε μια δύσκολη στιγμή ακόμη κι αν έπρεπε να θυσιάσουν την διασκέδαση τους. Ένας Ιχθύς είναι πάντα πρόθυμος να διασκεδάσει και να σε ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια, όσο ριψοκίνδυνο κι αν είναι αυτό. Και όταν χρειάζεσαι πέρα από έναν καλό ακροατή και έναν εξίσου καλό διασκεδαστή ο Ιχθύς με τον Δίδυμο θα σου χαρίσουν άφθονο γέλιο!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.