ΖΩΔΙΑ

3/3: Προχωρήστε στην πορεία σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

2 Μαρτίου 2021

3/3: Προχωρήστε στην πορεία σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη σήμερα στον Σκορπιό απέναντι από τον πλανήτη Ουρανό ανεβάζει τις συναισθηματικές φορτίσεις. Η δυσαρμονική τους σχέση με τους Κρόνο/Ερμή/Δία μπορεί να μην αφήνει πολλά περιθώρια λάθους ή δεύτερες σκέψεις αλλά βοηθητικά η θετική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο, μας βεβαιώνει πως είμαστε στον σωστό δρόμο, εάν προκύψει δίλλημα στην πορεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, δεν υπάρχουν πολλά για να ειπωθούν σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ταύρους, οι σχέσεις, οι συνεργασίες είτε φιλικές είτε καθαρά επαγγελματικές έρχονται στο τραπέζι σήμερα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Διδύμους, ανατροπές μπορεί να έχει το σημερινό σας πρόγραμμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα ανακαλύπτετε αυτή την στιγμή τα οποία είναι χρήσιμα για την πορεία και εξέλιξή σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Λέοντες, κάτι που σχετίζεται με τις συνεργασίες σας – ανεξάρτητα την σύνδεση  – σήμερα έρχεται στην επιφάνεια. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία είναι έντονη σήμερα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες ή επαφές με ανθρώπους με τους οποίους δεν θέλετε να εμβαθύνετε μέσω συζητήσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Σκορπιούς, εκρηκτικό το περιβάλλον σήμερα και θα χρειαστεί να είστε σε επαφή με οτιδήποτε κινητοποιείτε κυρίως μέσα σας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Τοξότες, προσωπικά θέματα σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ζητώντας να τα εξετάσετε περισσότερο εστιάζοντας στην ουσία τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Υδροχόους, το σπίτι, η εργασία, γενικότερα αρκετά πράγματα έχετε στο κεφάλι σας αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια νέα αρχή κάνετε με τον Ήλιο στο ζώδιο σας αυτή την περίοδο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.