ΖΩΔΙΑ

Πώς ζηλεύει το κάθε ζώδιο


The Jennettes

5 Μαρτίου 2021

Πώς ζηλεύει το κάθε ζώδιο
Πώς ζηλεύει το κάθε ζώδιο

Όλοι οι άνθρωποι ζηλεύουν λίγο ή πολύ! Ήξερες όμως ότι αυτή η κακή συνήθεια επηρεάζεται από το ζώδιό σου;

Κριός

Παρόλο που ο Κριός θέλει να δείχνει ανεξάρτητος και ηγέτης, στην πραγματικότητα ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο. Έχει τόσες ανασφάλειες που βλέπει παντού γύρω του εχθρούς που συνεχώς θέλει να ανταγωνίζεται.

Ταύρος

Το πιο παρορμητικό, παιχνιδιάρικο και ξεροκέφαλο ζώδιο της λίστας. Συνήθως δε ζηλεύει, αλλά άμα του μπει η ιδέα ότι κάτι ύποπτο γίνεται, θα τα κάνει όλα άνω κάτω.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος ζηλεύει μερικές φορές και σε φυσιολογικά επίπεδα. Θα πρέπει ο σύντροφός του να επιβεβαιώνει καθημερινά τα αισθήματα του για εκείνον, για να νιώθει ασφάλεια και ηρεμία μέσα του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αγαπά πολύ και θέλει να αγαπηθεί το ίδιο δυνατά. Βέβαια σε περίπτωση που του δημιουργηθούν υποψίες, απλά το κρατά μέσα του μέχρι να μισήσει τον άλλον και να τον χωρίσει. 

Λέων

Ο Λέων, γνωστός ότι του αρέσει η προσοχή, αν κάποιος δεν ασχοληθεί μαζί του, θα κάνει χαμό. Θα νευριάσει, θα φωνάξει. Είναι αυτό που λέμε ο «παρανοϊκός ζηλιάρης».

Παρθένος

Παρόλο που προσπαθεί να τα έχει όλα υπό έλεγχο, ενδίδει και ζηλεύει. Μπορεί να μην το δείχνει όσο άλλα ζώδια και να το γνωστοποιήσει με «σχόλια» και «υπαινιγμούς».

Ζυγός

Στον Ζυγό αρέσει να τον συμπαθούν και δε θέλει να τσακώνεται. Θέλει να διατηρεί ισορροπίες, σαν σωστή ζυγαριά. Κρύβει τη στεναχώρια και τον θυμό του και μαζί και την ζήλεια του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ο πιο ζηλιάρης του κύκλου. Μπορεί να ζηλεύει τα πιο απλά πράγματα, ενώ δεν σταματά στον σύντροφό του, αλλά και σε φίλους, οικογένεια. Θέλει απλά να είναι εκείνος πάνω από όλους.

Τοξότης

Σπάνια ζηλεύει και αν το κάνει σπάνια θα το παραδεχτεί. Θα πρέπει ο άλλος να τον παρατηρήσει πολύ για να καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά, ενώ ο Τοξότης θα το αρνείται μέχρι τέλους. Ή μέχρι να ξεσπάσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ζηλεύει συνεχώς, αλλά για κάποιο λόγο ή δεν εκνευρίζεται ή του περνάει μετά από λίγο. Είναι ήρεμος, ζεν, ξέρει μάλλον πώς να το διαχειριστεί μόνος του εσωτερικά, ώστε να μην τον επηρεάσει.

Υδροχόος

Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεται ένας Υδροχόος. Δεν δείχνει σημάδια, όμως η ζήλια, ή μάλλον η υποψία ζήλιας είναι αρκετή για να βάλει τέλος σε μια σχέση.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο ζηλεύει λιγότερο από όλα τα άλλα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν το κάνει νιώθει και τύψεις. Έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον σύντροφό του και θέλει να νομίζει πως όλα είναι αθώα και καλά.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.