ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επιστρέψουν μετά από έναν χωρισμό


The Jennettes

6 Μαρτίου 2021

Τα 4 ζώδια που θα επιστρέψουν μετά από έναν χωρισμό
Τα 4 ζώδια που θα επιστρέψουν μετά από έναν χωρισμό

Είτε είναι κοινή απόφαση είτε όχι, ο χωρισμός είναι πάντα δύσκολη διαδικασία και αν ο άλλος σε θέλει πίσω, θα στο δείξει. Μερικά ζώδια έχουν την τάση να συγχωρούν πιο εύκολα και να γυρίζουν σε μια σχέση.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο και δεν φοβάται να το δείξει. Αν θέλει να τα ξαναβρείτε, θα το παραδεχτεί και θα επιστρατεύσει τα μεγάλα όπλα. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για αρκουδάκια, σοκολατάκια και λουλούδια. Θα αρχίζει να κατακλύζει το κινητό σου με μηνύματα, λέγοντας πόσο του λείπεις και τι υπέροχος άνθρωπος είσαι. Αν δει ότι δεν πιάνει κάτι από τα παραπάνω, θα ζητήσει συμβουλές. Δεν θα σταματήσει μέχρι να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. 

Παρθένος

Ένας διακριτικός και ευαίσθητος πρώην είναι ο Παρθένος. Αν σε θέλει πίσω στη ζωή του, θα το ψάξει πολύ πριν κάνει κάποιο βήμα. Επειδή είναι ένα ζώδιο που φοβάται πολύ την απόρριψη, θα μπει σιγά σιγά στη ζωή σου με ξεκάθαρα φιλικές διαθέσεις. Δεν θα έχει πρόβλημα να σου συμπαρασταθεί σε καλές και κακές στιγμές, αρκεί να είναι δίπλα σου. Θα είναι πάντα εκεί να σε στηρίζει, όχι μόνο με σκοπό να σε φέρει πίσω, αλλά γιατί θα ενδιαφέρεται πραγματικά. Η ελπίδα ότι κάποια μέρα θα τα ξαναβρείτε, θα του δώσει και την υπομονή να σε περιμένει να αλλάξεις γνώμη.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς, θα πει ευθέως ότι θέλει να είστε πάλι μαζί και δεν θα φοβηθεί να δείξει αδυναμία. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο μετά τον χωρισμό σας για να ξεκαθαρίσει αυτά που νιώθει, αλλά μόλις το πάρει απόφαση θα σου πει ότι σε θέλει πίσω στη ζωή του. Ακόμα και αν τον απορρίψεις και πληγωθεί, το προτιμά από το να ζει με την απορία του τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Αυτός θα σου ανοίξει την καρδιά του και εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα τα δει όλα θετικά. Θα αρχίσει να σκέφτεται το πόσο καλά περνούσατε μαζί και θα στο υπενθυμίζει και εσένα με την παραμικρή ευκαιρία. Μέσω των αναμνήσεων θέλει να σε κάνει να νοσταλγήσεις τη σχέση που είχατε και να τον επιθυμήσεις. Θα θυμάται ξανά και ξανά ευτυχισμένες στιγμές σας και θα θέλει να τις ξαναζήσει μαζί σου. Θα διαγράψει το οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να είχε η σχέση σας και θα επικεντρωθεί σε οτιδήποτε καλό αξίζει να προσπαθήσετε να ξαναζήσετε.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.