5/5: Τίποτα δεν αποκτά σημασία αν δεν φιλτράρεται μέσα από την αγάπη-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Γεωργία Σταύρου
Τρίτη, 04 Μαΐου 2021

Οι σκέψεις περνούν από βαθιά κανάλια πριν εκφραστούν με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων. Με επιδεξιότητα, ενσυναίσθηση και χάρη μπορούμε να εκφράσουμε τις βαθύτερες, αληθινές μας ανάγκες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή σήμερα και παρόλο που θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο εάν την εμπιστευτείτε θα φτάσετε γρηγορότερα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με την πολυαστρία στο ζώδιό σας συνδυαστικά με την Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα μπορείτε να εκτιμήσετε πιο σωστά τα μηνύματα που έρχονται από τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ακόμη και μέσα από απλές συζητήσεις με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εμπιστεύεστε σήμερα έρχονται καλές ιδέες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μην σας απασχολήσει η κριτική των άλλων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη απέναντι σας μπορεί να θολώσει τις σκέψεις σας κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά έχετε την έμφυτη ικανότητα να ταξινομήσετε γρήγορα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κάτι που αφορά την ρουτίνα σας ή/και την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα η χαρά έρχεται μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα η διαίσθησή σας θα πρέπει να είναι αρωγός στο πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αν καταφέρετε να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας θα γίνουν όλα όπως τα έχετε προγραμματίσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα όλα είναι πολύ σχετικά και αυτό είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα βλέπετε ακόμη ευκολότερα μέσα από τα μάτια της καρδιάς σας και μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμα και προς άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits