ΖΩΔΙΑ

13/5: Ανάγκη για διαφορετικότητα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

12 Μαΐου 2021

13/5: Ανάγκη για διαφορετικότητα-Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στους Διδύμους μαζί με τον Ερμή και την Αφροδίτη φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης ή τουλάχιστον μεγαλώνει την επιθυμία να κάνουμε πράγματα διαφορετικά και περισσότερα ευχάριστα. Ωστόσο είμαστε λίγο πριν ο Ερμής μπει ανάδρομος και έχει ήδη αρχίσει η επιρροή των Εκλείψεων οπότε χρειάζεται να γίνονται με προσοχή τα βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να γίνει ενδιαφέρουσα εάν κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα αξιών σήμερα έρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τρεις πλανήτες στο ζώδιό σας προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία σήμερα στην στάση σας απέναντι σε κάτι που έχει προκύψει και θέλετε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία με ευελιξία να περάσετε τα μηνύματά σας στους σωστούς παραλήπτες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά θέματα είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή και ομάδες ανθρώπων μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, εργασιακά θέματα σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να δείξετε εξαρχής πρόθυμη/ος να συνεργαστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και νέες ιδέες οι οποίες είναι ευεργετικές για κάτι που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που τα πράγματα φαίνεται να είναι υπό έλεγχο εσείς νιώθετε έντονη ανησυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, εσείς και οι άλλοι είναι το μότο της σημερινής ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, καθημερινά πράγματα σας απασχολούν σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται με δημιουργικά ενδεχόμενη ή με παιδιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού σήμερα θα πρέπει να τα δείτε με μεγαλύτερη ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.