ΖΩΔΙΑ

Τα πιο γνωστά στερεότυπα των ζωδίων


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Τα πιο γνωστά στερεότυπα των ζωδίων
Όπως καθετί, έτσι και τα ζώδια, τα συνοδεύουν κάποια στερεότυπα. Πόσο ισχύουν άραγε;

Όπως καθετί, έτσι και τα ζώδια, τα συνοδεύουν κάποια στερεότυπα. Πόσο ισχύουν άραγε;

Kριός

Ο Κριός δεν είναι τόσο οξύθυμος, όσο πιστεύουν πολλοί. Είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός, όμως δεν κρύβει κακία πίσω από τη θυμωμένη κουβέντα του.

Ταύρος

Ίσως πιστεύεις πως ο Ταύρος είναι τεμπέλης. Μπορεί να του αρέσει η χαλαρότητα, όμως η τεμπελιά προϋποθέτει μία απροθυμία, που δεν ισχύει στην περίπτωσή του.

Δίδυμος

Τους λες και λίγο διπολικούς. Τη μία είναι έτσι, την άλλη αλλιώς. Αυτό το ζώδιο αλλάζει τον χαρακτήρα του, ανάλογα με τη διάθεσή του και γι' αυτό του έχει «βγει το όνομα» ως ολίγον περίεργος.

Καρκίνος

Υπάρχει η πεποίθηση πως ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και αδύναμος. Όμως, συχνά οι Καρκίνοι είναι άτομα με μεγάλες φιλοδοξίες. 

Λέων

Μπορεί να του αρέσει η προσοχή, όμως δεν είναι εγωιστής όπως πιστεύουν πολλοί. Μάλιστα, είναι από τους πιο γενναιόδωρους του ζωδιακού.

Παρθένος

Μπορεί να πιστεύεις πως ο Παρθένος είναι τελειομανής και λάτρης της καθαριότητας, όμως απλά θέλει να καλυτερεύσει τους γύρω του.

Ζυγός

Μπορεί να πιστεύεις πως ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος, όμως απλώς εκείνος παίρνει τον χρόνο του, ζυγίζοντας τις καταστάσεις. Το μυαλό και η καρδιά του είναι σε διαρκή σύγκρουση και γι’ αυτό μπορεί να φαίνεται αναποφάσιστος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του πιο.. ερωτικού ζωδίου. Είναι όμως από τα ζώδια που επιθυμούν περισσότερο την οικειότητα και την αγάπη των άλλων.

Τοξότης

Πολλοί πιστεύουν πως ο Τοξότης δε δεσμεύεται εύκολα. Όντως λατρεύει την ελευθερία του, όμως αν τον κερδίσεις, τότε είναι σίγουρο πως θα έχεις την απόλυτη και αμέριστη προσοχή του. Μαζί με τον Δίδυμο, ανήκουν σε εκείνα τα ζώδια με τον πιο κακόφημο χαρακτήρα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει τη φήμη του πιο σκληρά εργαζόμενου του ζωδιακού. Λατρεύει τη δουλειά και έχει την απαραίτητη υπομονή που είναι απαραίτητη για την επίλυση προβλημάτων. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πιστεύεται πως δεν είναι από τα πιο σταθερά ζώδια. Παρότι είναι ζώδιο του αέρα, «πατά γερά στη γη» και λατρεύει μια σταθερή ρουτίνα και την ηρεμία.

Ιχθύς

Η συναισθηματικότητα του είναι το δικό του στερεότυπο. Όμως, δεν είναι απλά ένα υπερβολικά ευαίσθητο ζώδιο, αλλά ένα με τη μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.