ΖΩΔΙΑ

«Ματωμένο Φεγγάρι» και ολική έκλειψη σήμερα - Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο


The Jennettes

26 Μαΐου 2021

«Ματωμένο Φεγγάρι» και ολική έκλειψη σήμερα - Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Η πανσέληνος φέρνει το «Σούπερ Ματωμένο Φεγγάρι» και ολική έκλειψη Σελήνης.

Βαμμένο στις αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, το «Ματωμένο Φεγγάρι» θα λάμψει τον νυχτερινό ουρανό σήμερα. Η συγκεκριμένη πανσέληνος είναι γνωστή και ως «Φεγγάρι των Λουλουδιών» στους Ινδιάνους της Αμερικής, επειδή πέφτει σε μια εποχή μεγάλης άνθησης των φυτών εν μέσω άνοιξης.

Η πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης μετά από δυο χρόνια, συμπίπτει με το φαινόμενο της υπερπανσελήνου, συνθέτοντας ένα μοναδικό αστρονομικό υπερθέαμα.

Το «Ματωμένο Φεγγάρι» εμφανίζεται όταν ο πλανήτης μας βρίσκεται ανάμεσα στο φεγγάρι και στον ήλιο. Η σκιά της Γης καλύπτει πλήρως την Σελήνη, ωστόσο μέρος του φεγγαριού παραμένει ορατό.

Το εντυπωσιακό φαινόμενο, θα συμβεί την Τετάρτη, 26 Μαΐου και θα διαρκέσει για περίπου ένα τέταρτο (14:11 – 14:26 ώρα Ελλάδας).

Δυστυχώς, δεν θα είναι ορατό από την χώρα μας, όμως θα μπορούν να το απολαύσουν οι κάτοικοι της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, των δυτικών ΗΠΑ, της Νότιας Αμερικής, του Ινδικού Ωκεανού, του Ειρηνικού Ωκεανού, του Ατλαντικού Ωκεανού και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Τότε, θα απολαύσουμε μια πανσέληνο φωτεινότερη και μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως, καθώς το δεύτερο supermoon της χρονιάς θα στολίσει τον νυχτερινό ουρανό.

Ποιούς επηρεάζει;

Υπάρχουν όμως 4 ζώδια που θα νιώσουν πιο άμεσα και πιο έντονα την επιρροή αυτού του φεγγαριού. Αυτά είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τη συνέχιση και την εξέλιξη μιας σχέσης, συνεργασίας ή γάμου. Εκτός από τις σχέσεις, επηρεάζει και την υγεία σωματική, ψυχική, πνευματική. Να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και να ξεκουράζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη αφορά το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, το παρελθόν και τις αναμνήσεις σας. Θα νιώσετε περισσότερη ανησυχία αυτές τις ημέρες, ενώ μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή σε ό,τι αφορά το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τον χώρο του σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσουν. Φροντίστε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα σενάρια είναι πολλά, αν και τα περισσότερα δείχνουν μια αλλαγή η οποία μπορεί να αφορά στη δουλειά σας. Ενδέχεται κάποια γυναίκα να παίξει καταλυτικό ρόλο στις αλλαγές αυτές που φέρνει η Σεληνιακή έκλειψη. Σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να προσπαθείτε όποια αλλαγή κι αν προκύψει να είστε ψύχραιμοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.