ΖΩΔΙΑ

31/5: Aνάγκη για σταθερότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Μαΐου 2021

31/5: Aνάγκη για σταθερότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
31/5: Aνάγκη για σταθερότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να μην εκπέμπουν ιδιαίτερη ζεστασιά ή θαλπωρή αλλά αντανακλούν ευπρέπεια και ακέραια συναισθήματα. Η επαφή της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου μας βοηθά να πάρουμε στήριξη από ομάδες ανθρώπων ή άτομα τα οποία μοιραζόμαστε έναν κοινό στόχο και όραμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει νέα ιδέες, καινούργια γνώση και να γνωρίσετε καινούργια ενδιαφέροντα πράγματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα ανεξάρτητα τα εξωτερικά ερεθίσματα ή τις προκλήσεις εσείς πρέπει να συνεχίσετε να έχετε πίστη στις ικανότητές σας και να στηρίξετε τις επιλογές σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα εστιάστε στην πανοραμική εικόνα και όχι σε πολλές μικρές λεπτομέρειες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων παρόλο τις αποσπάσεις ή τα εμπόδια.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ικανοποίηση σήμερα έρχεται μέσα από τις συναναστροφές και επαφές με τους άλλους ανθρώπους.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, προσπαθήστε σήμερα να βρείτε τρόπους να αποφορτίσετε το πρόγραμμα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει με κάποιον τρόπο να φροντίσετε μέσα σε όλα και τον εαυτό σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οτιδήποτε μπορεί αυτή την στιγμή να είναι πηγή συναισθηματικής τροφής θα πρέπει να είναι προτεραιότητα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η θετική σας στάση γενικότερα έχει βοηθήσει πολλές φορές να φέρετε εις πέρας ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή προκύπτει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δεν πρέπει να αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες ενδέχεται να σας απορροφήσουν χρήσιμη ενέργεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δεν είστε από τους ανθρώπους που μια κατάσταση μπορεί να σας καθηλώσει σε ένα σημείο ωστόσο σήμερα αυτό είναι επίφοβο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται να μπείτε στην διαδικασία αναθεωρήσεων.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.