ΖΩΔΙΑ

Τι τρομάζει το κάθε ζώδιο σε μια σχέση;


The Jennettes

9 Ιουνίου 2021

Τι τρομάζει το κάθε ζώδιο σε μια σχέση;
Οι φόβοι ενός ανθρώπου σε μια σχέση μπορεί να είναι πολλοί και να ποικίλουν. Εμείς σου αποκαλύπτουμε τι φοβίζει περισσότερο το κάθε ζώδιο!

Οι φόβοι ενός ανθρώπου σε μια σχέση μπορεί να είναι πολλοί και να ποικίλουν. Εμείς σου αποκαλύπτουμε τι φοβίζει περισσότερο το κάθε ζώδιο!

Κριός

Αυτό που φοβάσαι είναι όταν φτάνει η στιγμή να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις πώς αισθάνεσαι πραγματικά. Συνήθως, δε σου αρέσουν τα μελό, αλλά γνωρίζεις ότι αυτό είναι το απαραίτητο βήμα που πρέπει να κάνεις, εάν θέλεις να πλησιάσεις το πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος.

Ταύρος

Το πρώτο ραντεβού είναι συχνά αυτό που σε τρομάζει περισσότερο. Σου είναι δύσκολο να βγάλεις το πραγματικό σου, ρομαντικό και ερωτικό πρόσωπο.

Δίδυμος

Η ιδέα της αποκλειστικότητας είναι αυτό που πραγματικά σε φοβίζει. Την αρχή την κάνεις χωρίς να το καταλάβεις, όσο όμως περνά ο καιρός και συνειδητοποιείς ότι είσαι δεσμευμένος με ένα και μόνο άτομο, σε τρομάζει τόσο που μπορεί να το βάλεις στα πόδια.

Καρκίνος

Αυτό που σε φοβίζει είναι το στάδιο που θα χρειαστεί να γνωρίσεις το κοντινό περιβάλλον του συντρόφου σου και η αγωνία για το αν οι φίλοι και γενικά οι δικοί του άνθρωποι σε αγαπήσουν.

Λέων

Τίποτα στη σχέση δε σε φοβίζει, ακόμα και όταν καταλήξει σε γάμο. Η ρουτίνα ίσως σε φοβίσει όμως. Επειδή έχεις μια έντονη προσωπικότητα, γεμάτη ζωντάνια, σε τρομάζει η πιθανότητα να χαθεί το πάθος και ο ενθουσιασμός.

Παρθένος

Η πρώτη ερωτική συνεύρεση θα είναι για σένα πάντα το πιο τρομακτικό στάδιο της σχέσης, καθώς δε θέλεις να απογοητεύσεις το ταίρι σου και να φανείς άπειρη.

Ζυγός

Γνωρίζεις ότι σε μια σχέση θα υπάρξουν κάποια στιγμή καβγάδες και έντονες διαφωνίες και αυτό πραγματικά σε τρομάζει, καθώς δεν ξέρεις, αν αυτές οι συγκρούσεις οδηγήσουν στον χωρισμό.

Σκορπιός

Φοβάσαι, όταν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά, ότι θα πρέπει να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο του γάμου ή της συμβίωσης. Αυτό που πραγματικά σε τρομάζει όμως είναι, αφού έχεις δεθεί, η ιδέα της απιστίας του/ης συντρόφου σου.

Τοξότης

Φοβάσαι τις κοινές διακοπές με το ταίρι σου και αν οι προτιμήσεις σας τελικά διαφέρουν. Τα ταξίδια είναι σημαντικά για σένα, οπότε θέλεις ένα ταίρι-συνοδοιπόρο. Αν όμως δεν ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι, θεωρείς ότι θα σου καταστρέψει την εμπειρία και σου είναι δύσκολο να συνεχίσεις μαζί του.

Αιγόκερως

Φοβάσαι να συναντήσεις την οικογένεια του/ης συντρόφου σου. Δεν είσαι και το πιο κοινωνικό πλάσμα στον κόσμο και εκτός αυτού, δε σου αρέσει το να μπερδεύονται διάφορα πρόσωπα στη σχέση σου.

Υδροχόος

Το μόνο πράγμα που φοβάσαι περισσότερο σε μια σχέση είναι να πεις τις γνωστές δυο λέξεις: «Σ’ αγαπώ». Δεν μπορείς καθόλου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και αυτό σε αγχώνει πολύ.

Ιχθύς

Σε φοβίζει ο γάμος και τα παιδιά. Αν και σου αρέσει η ιδέα, θεωρείς τρομακτικές τις ευθύνες που θα αναλάβεις και φοβάσαι ότι δε θα τα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr