ΖΩΔΙΑ

Πώς φλερτάρει το κάθε ζώδιο;


The Jennettes

16 Ιουνίου 2021

Πώς φλερτάρει το κάθε ζώδιο;

Το φλερτ είναι μια μορφή επικοινωνίας, ενώ ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό τρόπο να προσεγγίζει εκείνον ή εκείνη που του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. 

Κριός

Ο Κριός λατρεύει το φλερτ, είναι από τη φύση του κυνηγός και του αρέσει να κατακτά με τις προσπάθειές του το πρόσωπο που θέλει δίπλα του. Με χαρά, ενθουσιασμό και παρορμητισμό θα σας πλησιάσει, θα σας πιάσει την κουβέντα και θα σας παρασύρει σε ένα ρομαντικό παιχνίδι χωρίς όρια!

Ταύρος

Με τον Ταύρο στην αρχή της γνωριμίας σας δεν θα μπορείς να καταλάβεις αν σε φλερτάρει ή αν σε βλέπει απλώς φιλικά. Αν και είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, για τον Ταύρο το φλερτ πρέπει να γίνεται σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ζώδιο της επικοινωνίας και το φλερτ είναι τρόπος ζωής για αυτόν, αφού του δίνει ενέργεια, ζωτικότητα και δεν μπορεί στιγμή δίχως αυτό. Όταν φλερτάρει είναι γεμάτος χιούμορ, κάνει πολλές κολακείες και ξέρει να ανυψώνει την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ντροπαλός, διστακτικός και ανασφαλής στον έρωτα αλλά και στο φλερτ! Σίγουρα θα καταλάβετε το ενδιαφέρον του από την αρχική του αμηχανία, όπου πιθανότατα θα χάσει τα λόγια του και θα έχει άγχος στην πρώτη σας επαφή! Για να ξεκινήσει το φλερτ με θα πρέπει να πάρει πρώτα το «πράσινο φως» από εσάς.

Λέων

Ο Λέων είναι «κυρίαρχος» στο παιχνίδι του φλερτ. Θα σε πλησιάσει με θάρρος και τόλμη, θα σου πιάσει την κουβέντα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε «κατακτήσει»!

Παρθένος

Το φλερτ για τον Παρθένο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας Παρθένος είναι άνθρωποι της λογικής και δεν εκφράζονται αυθόρμητα, χωρίς να το έχουν σκεφτεί καλά πρώτα! Δύσκολα θα μπορέσετε να διακρίνετε ότι ο Παρθένος σας φλερτάρει.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει το φλερτ, είναι αρκετά κοινωνικός και δεν διστάζει να φλερτάρει με ευγένεια και τρόπο! Το φλερτ του είναι διακριτικό, θα σας κοιτάξει, θα σας χαμογελάσει και θα ψάξει να βρει ευκαιρία για να πιάσει κουβέντα μαζί σας.

Σκορπιός

Θα σας πλησιάσει με άμεσο τρόπο, δεν θα διστάσει να δείξει τις προθέσεις του και να γίνει αρκετά προκλητικός. Έχει την τάση να ενθουσιάζεται εύκολα και να λέει μεγάλα λόγια, μην εκπλαγείτε λοιπόν αν όταν σας φλερτάρει γίνει και λίγο υπερβολικός! 

Τοξότης

Ο Τοξότης θα σας φλερτάρει με ενθουσιασμό και ανάλαφρη διάθεση και θα κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον σας με την ευχάριστη προσωπικότητά του!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αν και είναι ένα ζώδιο αρκετά συγκρατημένο και καθόλου εκδηλωτικό, κρύβει μέσα του έναν βαθύ ρομαντισμό που τον φανερώνει επιλεκτικά μόνο όταν αυτός θέλει!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένας σύνθετος, πολύπλοκος χαρακτήρας. δεν είναι άμεσος και ευθύς, θα πρέπει πίσω από τα λόγια του και τις εκφράσεις του, να καταλάβεις τις προθέσεις του!

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι εκφραστικός, συναισθηματικός, αλλά παράλληλα ντροπαλός και ανασφαλής όταν φλερτάρει! Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα Ιχθύς, είναι λιγάκι συγκρατημένοι στο ερωτικό τους φλερτ, δεν δείχνουν άμεσα τις προθέσεις τους και τις επιθυμίες τους.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.