ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι 3 νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου


The Jennettes

28 Ιουνίου 2021

Αυτοί είναι οι 3 νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου
Έχουν εμμονή με την εικόνα - αλλά και τον εαυτό τους, στο σύνολό του. Είναι ματαιόδοξοι και θεωρούν πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Σε ποιον δεν αρέσει να κοιτάζεται στον καθρέφτη. Ειδικά τις μέρες που έχουμε αυτοπεποίθηση, όχι μόνο θα θαυμάσουμε το είδωλό μας, αλλά θα βγάλουμε και μία selfie. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι, που έχουν εμμονή με την εικόνα - αλλά και τον εαυτό τους, στο σύνολό του. Είναι ματαιόδοξοι και θεωρούν πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος

Οι Ταύροι θεωρούν πως είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους, για κάποιον δικό τους λόγο. Πιστεύουν πως αξίζουν περισσότερα, ανεξάρτητα από την προσπάθεια που κάνουν για να τα αποκτήσουν. Δεν θα μπουν ποτέ στη θέση μας, όμως απαιτούν να το κάνουμε εμείς για εκείνους. Ξέρουν πολύ καλά να μας χειρίζονται και λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Λέων

Οι Λέοντες περνούν τόσο καλά με τον εαυτό τους, που θεωρούν την παρέα μας υποδεέστερη. Πιστεύουν πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνους, ενώ δικαιολογούν τα λάθη τους με κάθε τρόπο. Άλλωστε, για να τα έκαναν, κάπως θα τους προκαλέσαμε – δε θα έφταιγαν ποτέ οι ίδιοι.

Σκορπιός 

Αν έχουν καλή διάθεση, είναι όπως όλοι οι άλλοι. Όταν, όμως, αισθάνονται πληγωμένοι ή προδομένοι, γίνονται αδίστακτοι. Θα μας χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους, μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν, ενώ έχουν τεράστιο ταλέντο στο να μας ξεκόβουν από τη ζωή τους, όταν επιτευχθεί ο στόχος τους.

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.