ΖΩΔΙΑ

30/7: Παραμείνετε σταθερά στον στόχο σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

29 Ιουλίου 2021

30/7: Παραμείνετε σταθερά στον στόχο σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου μας βοηθούν να δράσουμε με σθένος βρίσκοντας τον κατάλληλο στόχο. Μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες ανεβάζουν την αυτοεκτίμησή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, ευεργετική η θέση του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας το δείχνει με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δικές σας σκέψεις κινητοποιούνται σήμερα σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε ένα επαγγελματικό ζήτημα σήμερα θα μπορούσατε να βοηθηθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν ουσία και είναι ευεργετικά για εσάς θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί να μην είναι απόλυτα αισθητό σήμερα αλλά η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας το επόμενο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ειδικά αν έρθετε σε επαφή με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η παραγωγικότητά σας σήμερα είναι έντονη και αποδοτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με κάτι που σας δίνει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικογενειακό ζήτημα ενδέχεται να έρθει σήμερα στο προσκήνιο για το οποίο θα πρέπει να δώσετε την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή προσπαθώντας να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε πράγματα και καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα πρέπει να δώσετε σημασία μόνο σε πράγματα τα οποία σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.