ΖΩΔΙΑ

Αναβολές τέλος, ώρα για δουλειά - Ο Ερμής ήρθε στην Παρθένο και όλα αλλάζουν


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

mercury
Επιτέλους, σήμερα 11 Αυγούστου του 2021 ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα μετακινηθεί από το χαώδες ζώδιο του Λέοντα στο σαφώς πιο πρακτικό και στοχοπροσηλωμένο ζώδιο της παρθένου. 

Επιτέλους, σήμερα 11 Αυγούστου του 2021 ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα μετακινηθεί από το χαώδες ζώδιο του Λέοντα στο σαφώς πιο πρακτικό και στοχοπροσηλωμένο ζώδιο της παρθένου. 

Η θέση αυτή, την οποία θα διατηρήσει μέχρι τις 30 Αυγούστου, μπορεί να είναι επωφελής αρκεί να ξέρετε πως να την αξιοποιήσετε. Από σήμερα θα δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι, έχει σημάνει η ώρα να γίνουν όλα όσα θέλατε, όλα όσα πρέπει αλλά και όλα όσα αναβάλλατε. Και για να παραθέσουμε Britney, «work, bitch».

Ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου και αυτό σημαίνει ένα πράγμα, ότι ο Ερμής αγαπάει την Παρθένο και η Παρθένος τον Ερμή. Με άλλα λόγια είναι στο σπίτι του όταν βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο. Η διέλευση αυτή συμβαίνει μία φορά το χρόνο και κάθε φορά που αυτός ο πλανήτης συνδυάζεται με αυτό το ζώδιο, οι πνευματικές μας δυνατότητες φτάνουν στο peak τους. 

jenny.gr

Εν ολίγοις, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε έργα, να ολοκληρώσετε τις ημιτελείς εργασίες και να αναλάβετε την ευθύνη να οργανώσετε οτιδήποτε πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή. Θα βρείτε λύσεις σε περίπλοκες καταστάσεις και πράγματα που μοιάζουν να έχουν κολλήσει. Μπορεί επίσης να βρείτε το κίνητρο να πραγματοποιήσετε μερικές από τις ιδέες που σας ήρθαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στην δημιουργική έκρηξη της σεζόν του Λέοντα. Αν ο Ερμής στον Λέοντα αφορούσε τα όνειρα, ο Ερμής στην Παρθένο έχει να κάνει με την πραγματοποίηση τους. 

Αν και αυτή η διέλευση είναι γενικά καλή, μπορεί να φέρει και κάποια δόση δράματος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η σκιώδης πλευρά εδώ είναι η τελειομανία, η οποία μπορεί να είναι κακή όταν κατευθύνεται προς τα μέσα, αλλά μπορεί να είναι τοξική όταν κατευθύνεται προς τα έξω και προς άλλους ανθρώπους. Θυμηθείτε να μην υπεραναλύετε τα πράγματα, να μην στέκεστε σε λεπτομέρειες και προπαντός να μην είστε τόσο επικριτικοί με τους γύρω σας. 

jenny.gr

Ωστόσο οι αστρολόγοι προειδοποιούν ότι είναι πιθανό και να απογοητευτούμε σκεπτόμενοι τα επόμενα βήματα μας. Ο Ερμής θα τετραγωνιστεί με τους κόμβους του πεπρωμένου στις 15 Αυγούστου, αναδεικνύοντας άγχη και αγωνίες. 

Σε μεγάλο βαθμό όμως, αυτή η διέλευση είναι καλή. Και από τις 16 έως τις 22 Αυγούστου, επιφυλάσσει ένα έξτρα bonus. Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι ενώ ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, η Αφροδίτη θα είναι επίσης στο Ζυγό, ενώ άλλοι τρεις πλανήτες θα βρίσκονται επίσης στα ζώδια που κυβερνούν. Αυτό μας φέρνει απίστευτες ευκαιρίες, καθώς θα έχουμε πρόσβαση στις υπερδυνάμεις αυτών των πέντε πλανητών. Με άλλα λόγια, τα αστέρια ευθυγραμμίζονται.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως ήρθε η ώρα να μηδενίσετε τα εισερχόμενα σας!
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr