ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση


The Jennettes

28 Αυγούστου 2021

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση
Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση

Το να είσαι το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Κάποιοι είναι πιο επιρρεπείς.

Σίγουρα αν αυτό τελικά συμβεί έχουν μερίδιο ευθύνης και οι δύο πλευρές.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θα δεχτούν ποτέ έχουν έναν τέτοιο «παράνομο» ρόλο, υπάρχουν όμως κι εκείνοι που το πάθος τους οδηγεί και δεν έχουν πρόβλημα να μπουν ανάμεσα σε μια σχέση ακόμα και να τη διαλύσουν.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι οι ηγέτες και οι κατακτητές του ζωδιακού και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους . Με τη δυναμικότητα, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό που τους χαρακτηρίζει υπόσχονται περιπέτειεςστο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Μόλις τα καταφέρουν μπορεί και να χάσουν το ενδιαφέρον τους και να ψάξουν ένα άλλο θήραμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρώτοι στη λίστα είναι οι Δίδυμοι και ίσως για κάποιους αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη.Αν τους δοθεί η ευκαιρία δεν θα αφήσουν να χαθεί.

Αν γοητευθούν από κάποιο άτομο δεν τους νοιάζει αν είναι δεσμευμένο ή όχι. Δεν θα έχουν δεύτερες σκέψεις και δεν θα αισθανθούν τύψεις.Ζουν το σήμερα και θέλουν να είναι συναρπαστικό, περιπετειώδες και γεμάτο νέες εμπειρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι σιωπηλοί, ύπουλοι και επικίνδυνοι. Ζουν για το κρυφό, για το επικίνδυνο το οποίο ανεβάζει την αδρεναλίνη τους.

Είναι για αυτούς ένα παιγνίδι επικράτησης και για αυτό έχουν στρατηγική.Είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν το τρίτο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μην τους φαίνεται αλλά,αν βρεθεί στον δρόμο τους κάποιος που τους αρέσει πολύ θα προσπαθήσουν να τον-η διεκδικήσουν, ακόμα κι αν ανήκει αλλού.

Οι Αιγόκεροι όταν βάζουν έναν στόχο δεν ησυχάζουν μέχρι να τον πετύχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτόμυαλοι, κατά των κατεστημένων και των στερεότυπων και δεν αντιμετωπίζουν ηθικά διλήμματα.

Μπορούν εύκολα να γίνουν το τρίτο πρόσωπο χωρίς ίχνος δισταγμού και μάλιστα μπορούν και να διατηρούν φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις με το «απατημένο» πρόσωπο και να το κοιτούν στα μάτια χωρίς καμία ντροπή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.