ΖΩΔΙΑ

11/9: Αφροδίτη στο Σκορπιό, στιγμή να νιώσετε και να αγαπηθείτε περισσότερο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2021

11/9: Αφροδίτη στο Σκορπιό, στιγμή να νιώσετε και να αγαπηθείτε περισσότερο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι 7 Οκτωβρίου δίνοντας την ευκαιρία να δούμε τί από όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα αξίζει να πάρουμε μαζί μας ως κληρονομιά ή θα πρέπει να αφήσουμε ότι δεν αξίζει στην άκρη. Μια περίοδος όπου τα συναισθήματα θα είναι έντονα, σφοδρά αλλά βαθιά με ειλικρίνεια και οι αξίες θα εκτιμηθούν με βάση τις προσωπικές επιθυμίες που έχουν ως σκοπό να μας μεταμορφώσουν. Οι σχέσεις οι οποίες ξεκινούν ή προχωρούν το συγκεκριμένο διάστημα είναι σχέσεις οι οποίες υπάρχει βαθιά εκτίμηση χωρίς τίποτα ρηχό ή πλατωνικό. Η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο έχει πάρει το όνομα του θεραπευτή και αποκαλυπτή του εσωτερικού μας θησαυρού. “Μόνο η ομορφιά της ψυχής έχει πραγματικό νόημα και οτιδήποτε μπορεί να ελευθερώσει τις επιθυμίες μας”. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει έναν αέρα ανανεωτικό για εσάς αλλά μέσα από προσωπικές εσωτερικές διεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει τις προσωπικές ή/και τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε πρώτο πλάνο καθώς και την ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε όπως σας αξίζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, να αναδείξετε την δημιουργικότητά σας θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, περνώντας η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα μπορούσε το κάθε τι που βρίσκεται στο δρόμο σας να είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιου του Σκορπιού λειτουργεί λυτρωτικά για εσάς σε διάφορα επίπεδα αλλά μέσα από δική σας προσωπική δουλειά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πολλά λόγια δεν ανήκουν στην σφαίρα της Αφροδίτης στον Σκορπιό και εσείς γνωρίζετε καλά πως το σημαντικό είναι να υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια στην επικοινωνία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, εκεί που «καταλήγουν» οι σχέσεις και ότι έχετε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας δεν θα επηρεάσει έναν μόνο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας αλλά όλη σας την ύπαρξη ως οντότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, όλα τα πράγματα έχουν μια συγκεκριμένη θέση, ένα σημείο που ανήκουν και σε αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να λειτουργήσει κάπως απόλυτα και χωρίς πολλά λόγια αλλά αυτά είναι στοιχεία που σας είναι οικεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σωστές, γρήγορες και άμεσες λύσεις θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού να βρείτε μέχρι αρχές Οκτωβρίου σε ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί πολύ βοηθητικά για εσάς ανανεώνοντας την πίστη σας για κάτι που σας ενδιαφέρει να φέρετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.