ΖΩΔΙΑ

27/9: Τι θα φέρει ο Ερμής ανάδρομος μέχρι 19/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Σεπτεμβρίου 2021

27/9: Τι θα φέρει ο Ερμής ανάδρομος μέχρι 19/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
27/9: Τι θα φέρει ο Ερμής ανάδρομος μέχρι 19/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Ο Ερμής ξεκινά την φαινομενική από τη Γη ανάδρομή του πορεία σήμερα μέχρι 19 Οκτωβρίου. Στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις μας, τις συνεργασίες και γενικότερα την επικοινωνία και επαφή με τους “άλλους”. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες περίπου εκτός τις καθυστερήσεις πάσης φύσεως, χάσιμο αντικειμένων, αναβολή σχεδίων, θα υπάρξουν ημέρες που θα αναπολούμε στιγμές του παρελθόντος, θα αναρωτηθούμε αν κάτι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε, να αναπροσαρμόσουμε τον τρόπο σκέψης βάσει των τωρινών δεδομένων, αν η σκέψη μας ήταν ορθή τότε που δράσαμε – όπως δράσαμε -, αν μπορούμε ή αν θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια να επανορθώσουμε για κάτι που δεν έφερε το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε. Θα υπάρξουν ημέρες που άνθρωποι από το παρελθόν “τυχαία” θα βρίσκονται στο δρόμο μας ή θα μάθουμε κάποιο νέο γιαυτούς, ραντεβού που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, φίλοι που δεν έχουμε προλάβει να δούμε, ανθρώπους που υπήρξε κάποια παρεξήγηση μεταξύ μας. Όλα τα παραπάνω είναι στη σφαίρα του Ερμή όταν μπαίνει ανάδρομος. Να ξανα-δούμε, να ξανα-σκεφτούμε, να ξανα-πούμε, να ξανα-θέσουμε τα πράγματα με μια νέα σειρά. Μια καινούργια παράγραφο με καλύτερη σύνταξη και πιο κατανοητή μορφή, χωρίς αποσιωπητικά αυτή τη φορά αλλά με τελείες όπου είναι απαραίτητο. Αντιθέτως, αποσιωπητικά θα πρέπει να μπουν σε νέες σκέψεις που κάνουμε κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας, ένα νέο γεγονός που μπαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή μας ξαφνικά, απρόβλεπτα και απροσδόκητα…που δεν συνδέεται με το παρελθόν μας, κάτι τελείως καινούργιο. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να δημιουργηθεί ένας όλεθρος στο μυαλό μας και να μπερδευτούμε μέσα στις σκέψεις μας. Δεν είναι απαγορευτικό, απλά μπορεί να μην έχει την δομή και την σύσταση που νομίζουμε πως έχει. Μπορεί να είναι κάτι που αξίζει πραγματικά και εμείς να το απορρίψουμε ή το αντίθετο και αυτό είναι κάτι που θα φανεί όταν μπει ο Ερμής πάλι σε τροχιά, οπότε θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Όσο αφορά τις συνεργασίες, το άγχος και η ένταση θα δυσκολέψουν τις διαπραγματεύσεις και την ανταλλαγή ιδεών, ενδέχεται να υπάρξει ασυμφωνία σε λεπτομέρειες και καλό είναι να μην υπογράψουμε συμβόλαια ή να κάνουμε βιαστικές συμφωνίες το συγκεκριμένο διάστημα. Γενικότερα την περίοδο αυτή θα υπάρξει η διάθεση για κοινωνικοποίηση. Ας το εκμεταλλευτούμε γιατί δεν θα μας μείνει καθόλου μυαλό αν τα πάρουμε όλα στα σοβαρά! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής ανάδρομος λαμβάνει δράση απέναντι από το ζώδιό σας, στους τομείς των σχέσεων, των συνεργασιών και γενικότερα τις συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας, την καθημερινή ρουτίνα και τις δραστηριότητες μέσα σε αυτή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, ανάδρομος μέχρι 19 Οκτωβρίου κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με τις επιθυμίες σας, τα δημιουργήματά σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού σας επηρεάζει έντονα ειδικά σε πολύ προσωπικά σας θέματα, ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή/και την οικογένειά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ανάδρομος κινητοποιεί μέχρι 19 Οκτωβρίου ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας, τους συγγενείς, τις συνδέσεις σας καθώς επίσης την εργασία σας ειδικά αν κινείστε στον τομέα του εμπορίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, σας επηρεάζει κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και την υλική ασφάλεια που έχετε ή θα θέλατε να φέρετε στην ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς και μόνο για εσάς. Τώρα με την ανάδρομή του πορεία μέχρι 19 Οκτωβρίου θα σας δώσει τα κατάλληλα εφόδια να μπορέσετε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, το πέρασμα του Ερμή στον Ζυγό σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες τις οποίες είτε τις γνωρίζετε είτε βρίσκονται για κάποιον λόγο στο ασυνείδητο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι 19 Οκτωβρίου οι σχέσεις, οι συνεργασίες, οι ομάδες ανθρώπων και γενικότερα η σχέση σας με εκείνους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα μπορεί να περάσουν από προκλήσεις, εντάσεις, διαφωνίες ή να ειπωθούν σχόλια τα οποία θα πρέπει να ταξινομήσετε ώστε να επανατοποθετηθείτε ξανά ανάλογα τα νέα δεδομένα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος θα κινηθεί και θα σας επηρεάσει σε τομείς που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα και τους σκοπούς που έχετε βάλει στόχο στη ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής ανάδρομος θα σας επηρεάσει κυρίως σε θεωρητικά και φιλοσοφικά ζητήματα παρά σε πολύ πρακτικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ερμής ανάδρομος μέσα από εσωτερικές διεργασίες θα σας βοηθήσει να επουλώσετε πληγές οι οποίες δημιουργήθηκαν κυρίως το τελευταίο 4μηνο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.