ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη δυσκολότερη εβδομάδα


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τη δυσκολότερη εβδομάδα

H νέα εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και μας προκαλεί παράξενα συναισθήματα. Ίσως αισθανόμαστε πίεση, ίσως κάτι μας βαραίνει – και τα άστρα δεν είναι ευνοϊκά. 

Ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του και, αν αυτό μοιάζει με γροθιά στο στομάχι, ας προετοιμαστούμε. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια θα νιώσουν πιο αβέβαιοι από ποτέ, θα δουν τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται και την ψυχική τους ηρεμία να κρέμεται από μία κλωστή.

Κριός

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου θα έχουν μία ιδιαίτερη εβδομάδα. Θα νιώσουν τεράστια πλήξη, αλλά και ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τη ρουτίνα τους. Δε θα ικανοποιούνται από τις επαγγελματικές και προσωπικές τους σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να έρθουν εντάσεις. Το δυσκολότερο θα είναι πως δε θα μπορούν να ανακαλύψουν τι ακριβώς τους ενοχλεί τόσο πολύ, οπότε δε θα το διορθώσουν. 

Δίδυμος

Η αυτοπεποίθηση των Διδύμων θα βρίσκεται στα χαμηλότερά της επίπεδα, παρότι πήρε τόσο χρόνο για να χτιστεί. Καλό είναι να θυμούνται πως ο χρόνος τρέχει και οι αμφιβολίες δε χωρούν στη ζωή τους αυτήν τη στιγμή. Ο φόβος για αποτυχία, ωστόσο, θα είναι μεγάλος.

Τοξότης

Η ψυχολογία των Τοξοτών είναι παράξενη. Έχουν αναλάβει πολλές ευθύνες, οι προθεσμίες πλησιάζουν, τα όρια στενεύουν και η καθημερινότητα πιέζει. Θα κλειστούν στον εαυτό τους και θα επηρεαστούν πολύ από τη γνώμη των άλλων.

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.