ΖΩΔΙΑ

Οι 3 πιο τοξικοί ζωδιακοί συνδυασμοί


The Jennettes

19 Σεπτεμβρίου 2021

Οι 3 πιο τοξικοί ζωδιακοί συνδυασμοί

Κάποια ζευγάρια είναι βγαλμένα από την ωραιότερη ρομαντική ταινία – άλλα, από εφιάλτη. Και με αυτά θα ασχοληθούμε σήμερα.
Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που δεν ταιριάζουν, όσο και να το θέλουμε. Γίνονται τοξικά ζευγάρια, οδηγούνται ολοταχώς προς την καταστροφή και η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αρνητική ενέργεια.

Κριός με Ταύρο

Ο Κριός και ο Ταύρος είναι εξίσου πεισματάρηδες και προκλητικοί. Τσακώνονται δίχως αύριο, κανείς δε ζητά συγγνώμη και συχνά ξεχνούν πως είναι ομάδα, οπότε ανταγωνίζονται. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία.

Ταύρος με Τοξότη

Αν αυτά τα δύο ζώδια ερωτευτούν, η σχέση τους θα γίνει καταστροφική. Ο προσγειωμένος Ταύρος θέλει ηρεμία, ο Τοξότης από την άλλη προτιμά την περιπέτεια. Τα ετερώνυμα συνήθως έλκονται, αλλά αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δίδυμος με Παρθένο

Όλα ξεκινούν ονειρικά και καταλήγουν στο σκοτάδι. Ο Δίδυμος και ο Παρθένος δεν ταιριάζουν, παρότι υπάρχει μία έντονη έλξη στην αρχή. Όταν περάσει ο καιρός του ενθουσιασμού, βγαίνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα – οι τελειομανείς Παρθένοι δεν αντέχουν τους ανέμελους Διδύμους, οι οποίοι προτιμούν κάποιον πιο χαλαρό.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.