ΖΩΔΙΑ

Τα celebrity ζευγάρια που έχουν τον τέλειο ζωδιακό συνδυασμό


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2021

Τα celebrity ζευγάρια που έχουν τον τέλειο ζωδιακό συνδυασμό

Το Hollywood δεν μας ενδιαφέρει μόνο για τις ταινίες  και τους ταλαντούχους ηθοποιούς. Τα celebrity ζευγάρια πρωταγωνιστούν σε τίτλους ειδήσεων από την αρχή του ακόμη – φυσικά, τα περισσότερα δεν έχουν διάρκεια. Συνήθως έρχεται η καταστροφή, ή ένας επικός χωρισμός.

Παρακάτω θα δούμε τις σχέσεις που είναι καρμικές, σύμφωνα με τα άστρα. Είναι τέλειοι ο ένας για τον άλλο.

Blake Lively (Παρθένος) και Ryan Reynolds (Σκορπιός)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι μία κατηγορία από μόνοι τους. Είναι τρομερά αγαπημένοι, τρυφεροί και αστείοι. Η ευαίσθητη, κομψή και ευγενική φύση της Παρθένου ταιριάζει απόλυτα με τον απρόβλεπτο, γεμάτο πάθος Σκορπιό.

Bennifer

Λέων με Λέοντα. Τόσο ίδιοι και τέλειοι, η JLo και ο Ben Affleck αποτελούν έναν από τους ζωδιακούς συνδυασμούς που ταιριάζουν, όσο παράξενο κι αν φαίνεται. Ο Λέων είναι ένας από τους ελάχιστους που μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον εαυτό του.

Gigi Hadid (Ταύρος) και Zayn Malik (Αιγόκερως)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSBR (@zaynsquadbr)

Αν κρίνουμε από τα ζώδια της Gigi και του Zayn, θα δούμε ήταν γραφτό να καταλήξουν μαζί. Ο υπομονετικός Ταύρος αντέχει τον ανατρεπτικό Αιγόκερω, ο οποίος ηρεμεί δίπλα του. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.