ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν τον Οκτώβριο


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν τον Οκτώβριο

Έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και είμαστε έτοιμοι για όσα θα φέρει ο νέος μήνας στη ζωή μας. Κάποιοι, βέβαια, θα περάσουν καλύτερα από άλλους. Κι αυτό γατί (επιτέλους) θα ερωτευτούν.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια, θα νιώσουν πεταλούδες στο στομάχι, θα δουν τα πάντα να ανατρέπονται στη ζωή τους και θα νιώσουν πρωτόγνωρη χαρά.

Κριός

Single Κριοί, ετοιμαστείτε. Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής στο ζωή σας και ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα. Θα πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν τη συναισθηματική ζωή σας, ενώ είναι πιθανό να βρεθείτε μπλεγμένοι σε ερωτικό τρίγωνο.

Δίδυμος

Έχετε πίστη, Δίδυμοι. Αφεθείτε και αγκαλιάστε το καινούργιο. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τολμήστε να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας τραβούν την προσοχή.

Λέων

Οι Λέοντες θα έχετε πολλές επιλογές αυτόν τον μήνα. Θα γνωρίσετε νέα άτομα που θα προσπαθήσουν να μπουν στη ζωή σας, οπότε κινηθείτε με προσοχή.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.