ΖΩΔΙΑ

Φλερτ ή απλά φίλοι; Αυτή είναι η ερωτική γλώσσα του σώματος που χρησιμοποιεί το κάθε ζώδιο


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2021

Φλερτ ή απλά φίλοι; Αυτή είναι η ερωτική γλώσσα του σώματος που χρησιμοποιεί το κάθε ζώδιο
Αυτή είναι η ερωτική γλώσσα του σώματος των ζωδίων

Οι κινήσεις και η στάση του σώματός μας είναι ο πιο "μαρτυριάρης" σύμμαχος που έχουμε για να πετύχουμε το σκοπό μας ή ο πλέον οικείος προδότης σε στιγμές που δεν θέλουμε να καταδώσει κανείς τις προθέσεις μας. Από τις εκφράσεις μας μέχρι τις κινήσεις του σώματός μας, τα πράγματα που δεν λέμε μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο όγκο πληροφοριών. Το κάθε ζώδιο έχει τη δική του ερωτική γλώσσα του σώματος που δείχνει αν κάποιος του αρέσει πραγματικά ή όχι.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός φροντίζει πάντα να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ένα χώρο και δεν είναι λίγες οι φορές που μπαίνει ορμητικά. Συνήθως προσπαθεί να μην εκδηλώσει την αμηχανία του και δείχνει τρομερή αυτοπεποίθηση την ώρα που μιλάει ενώ κάνει πολλές κινήσεις με τα χέρια του προσπαθώντας να γίνει επιβλητικός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος λατρεύει τη σωματική επαφή για να επικοινωνήσει. Αγκαλιές, χάδια είναι η ειδικότητά του και μάλιστα λατρεύει να κάνει δώρα για να εκδηλώσει το θαυμασμό του. Μπορεί να είναι από τα πιο σταθερά ζώδια αλλά δεν ξεχνούν να είναι αισθησιακοί με τις κινήσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι Δίδυμοι ανήκουν στη κατηγορία των ζωδίων που αποδεικνύουν την αγάπη τους με πράξεις. Όταν είναι ερωτευμένοι δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους και δε διστάζουν να κάνουν τα πιο τρελά πράγματα για τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο και συμπεριφέρεται με τον τρόπο που επιθυμεί να του συμπεριφέρονται δηλαδή με λόγια αγάπης και τρυφερότητα. Συνήθως είναι αρκετά διαχυτικός και δεν ντρέπεται να δείξει τα συναισθήματά του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι από τα πιο γενναιόδωρα ζώδια και το δείχνει, αν και απαιτεί το ίδιο και από τους γύρω του. Για τους Λέοντες μετρούν οι πράξεις αγάπης και όχι τόσο τα λόγια, είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα για τον άλλο και όταν περνούν όμορφα με τον σύντροφό τους δεν σταματούν να χαμογελούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η οργάνωση είναι το χαρακτηριστικό τους και αυτό ισχύει και στην ερωτική τους γλώσσα τους σώματος. Συμπεριφέρονται με σχέδιο και όλα γίνονται βήμα βήμα, αν κάποιος τους ενδιαφέρει πραγματικά δεν θα βιαστούν αλλά θα απολαύσουν τη διαδικασία της γνωριμίας.

ΖΥΓΟΣ

Είναι τόσο ανεξάρτητο πνεύμα αλλά και τόσο ρομαντικό που απαιτεί πραγματική προσπάθεια για να το καταλάβει κανείς. Σίγουρα μιλάει με τις πράξεις του και όχι την διαχυτικότητά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πολύ αισθησιακός, λατρεύει τη σωματική επαφή και επιλέγει να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο. Ταυτόχρονα δε διστάζει με τις πράξεις του να δείξει την αγάπη του για τον σύντροφό του και το ίδιο απαιτεί και από εκείνον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αν γίνεται και να είναι αγκαλιασμένος όλη την ώρα με τον σύντροφό του αυτό είναι η πραγματική ευτυχία για εκείνον. Δε διστάζει λοιπόν από το πρώτο ραντεβού κιόλας να αγκαλιάσει και να φιλήσει χωρίς δεύτερες σκέψεις το πρόσωπο που του αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλε να κερδίσετε την καρδιά του Αιγόκερου; Δεν έχετε παρά να του αφιερώνετε χρόνο και να του δείχνετε πόσο νοιάζεστε για εκείνον. Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος για την αποκλειστικότητα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητος, δημιουργικός αλλά και απρόβλεπτος, πεισματάρης και ασυμβίβαστος, ο Υδροχόος δεν θα δείξει τίποτα στην αρχή μιας σχέσης θα περιμένει μέχρι να πάρει το πράσινο φως της ασφάλειας. Θα γίνει εκδηλωτικός μόλις διαπιστώσει ότι ο άλλος νιώθει ακριβώς τα ίδια με εκείνον.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας Ιχθύς θέλει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό του γιατί έτσι μπορεί να επικοινωνεί την αγάπη του και να νιώθει και ο ίδιος πως αγαπιέται πραγματικά. Δε διστάζει άλλωστε να εκφράζεται με πράξεις και δεν τον ικανοποιεί τίποτα περισσότερο από το να κάνει κι ο σύντροφός του το ίδιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.