ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι χειριστικοί και εγωιστές σύντροφοι


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που είναι χειριστικοί και εγωιστές σύντροφοι

Γιατί να κάνετε κάτι, όταν μπορεί να το κάνει ο σύντροφός σας αντί για εσάς; Σας φαίνεται περίεργο; Μάλλον επειδή είναι. Αλλά πολλοί σκέφτονται έτσι. Μάλιστα, προσπαθούν να ελέγξουν τη συμπεριφορά μας, προκειμένου να πηγαίνουμε με τα νερά τους – συχνά, χωρίς καν να το παίρνουμε είδηση.

Παρακάτω, θα δείτε ότι οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια. Καλό είναι λοιπόν, να τους αποφεύγετε.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι  θεωρούν ότι γεννήθηκαν για να κυβερνούν τον κόσμο – σίγουρα όχι για να ταλαιπωρούνται. Επιλέγουν τον σύντροφό τους προσεκτικά, με βάση το αν και πόσο θα τους ωφελήσει και θα υπακούει στη βούλησή τους. Τους αρέσει να δίνουν οδηγίες και νιώθουν ότι είναι καλύτεροι απ’ όλους.

Δίδυμος

Φυσικά και οι Δίδυμοι δεν κάνουν τίποτα μόνοι τους. Αν μπορέσουν να μπουν σε σχέση με διάρκεια μεγαλύτερη της μίας εβδομάδας, θα μας κάνουν να δεσμευθούμε απόλυτα και να προσπαθούμε διαρκώς να περνούν εκείνοι καλά, αγνοώντας τις δικές μας ανάγκες.

Παρθένος

Ο σκληρά εργαζόμενος Παρθένος θέλει να χαλαρώνει, όταν είναι με τον σύντροφό του. Δε θέλει να προσπαθεί, τα περιμένει όλα έτοιμα. Όταν, μάλιστα, τα πράγματα δεν πάνε όπως του αρέσει, εκνευρίζεται, φωνάζει και περιμένει ότι ο άλλος απλώς θα το δεχθεί.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.