ΖΩΔΙΑ

Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, η σχέση σας μπορεί να τελειώσει σύντομα


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Αν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, η σχέση σας μπορεί να τελειώσει σύντομα

Την ώρα που τα άστρα μας δίνουν ελπίδα για όλα τα θετικά που θα έρθουν στη ζωή μας, μας προειδοποιούν και για τα αρνητικά. Ξεκινώντας από σήμερα λοιπόν, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ας προετοιμαστούμε για μία δύσκολη περίοδο.

Δηλαδή όχι όλοι, μόνο όσοι ανήκουμε στα παρακάτω δύο ζώδια. Κι αυτό γιατί οι ερωτικές μας σχέσεις θα κρέμονται από μία κλωστή.

Ταύρος

Όσο περνά ο καιρός, τόσο αλλάζουν τα πράγματα. Αυτό είναι που δεν αρέσει στους Ταύρους, οι οποίοι αναζητούν τη σταθερότητα. Όταν συνειδητοποιούν ότι αυτό που ερωτεύτηκαν στον σύντροφό τους, έχει πάψει να υπάρχει, αισθάνονται άβολα.

Η περίοδος που έρχεται θα φέρει ρήξη στη σχέση τους – ίσως γι’ αυτό και να μην έχουν καλή διάθεση τον τελευταίο καιρό. Θα τους δοθεί, όμως, η ευκαιρία να βρουν τις ισορροπίες τους και να επαναπροσδιορίσουν τις ανάγκες τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι μάλλον αισθάνονται ότι δέχονται το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Πράγματι, οι δυσκολίες που εμφανίζονται στον δρόμο τους είναι πολλές – υπάρχει όμως ελπίδα.

Η σχέση τους θα περάσει κρίση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Τα καλύτερα έρχονται, όμως – ειδικά αυτά που δεν περιμένουν. Ας πάρουν ένα βήμα πίσω κι ας εκτιμήσουν τις μικρές χαρές της ζωής.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.