ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος Οκτωβρίου έρχεται και θα είναι βίαιη: Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν «πόλεμο» συναισθημάτων


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Η Πανσέληνος Οκτωβρίου έρχεται και θα είναι βίαιη: Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν «πόλεμο» συναισθημάτων
Η βίαιη Πανσέληνος Οκτωβρίου έρχεται - Τα 4 ζώδια που θα έχουν «πόλεμο»

Η Πανσέληνος στις 20 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και με πολλές δύσκολες όψεις των πλανητών. Η Πανσέληνος αυτή θα είναι αρκετά δύσκολη για πολλούς αφού θα φέρει εντάσεις και ανησυχία.

Ο Κριός, συμβολίζει το «εγώ» το οποίο έρχεται στο επίκεντρο της ύπαρξης μας, γεγονός που θα φέρει αρνητικές συνέπειες.

Ο κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου είναι ο Άρης, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εγκλωβισμό ανάμεσα στην Έριδα και τον Πλούτωνα, απέναντι από τη Σελήνη στον Κριό. Θα χρειαστεί να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αποφύγουμε τις εκρήξεις βίας και θυμού.

Η Πανσέληνος θα επηρεάσει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Θα επηρεάσει, επίσης, όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως από τις 25 ως τις 29 μοίρες.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο:

ΚΡΙΟΣ

Η επιρροή που δέχεστε είναι ιδιαίτερα έντονη τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Θα πάρετε αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς. Αν δεν αισθάνεστε καλά σε μια σχέση, είανι πιθανό να δώσετε τέλος. Ή αντίθετα αν είστε ευτυχισμένοι θα σκεφτείτε το επόμενο βήμα. Δείξτε προσοχή επίσης στην υγεία και τα μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα διχαστείτε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια που θα διεκδικούν την προσοχή και το χρόνο σας. Θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αποφύγετε τον καβγά.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο απέναντι από το δικό σας, τον Κριό, και οι σταθερές σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Το ίδιο και τα επαγγελματικά. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, ενώ θα σας απασχολήσει έντονα το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους αιγόκερους αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Θα έχετε προβλήματα με άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στο χώρο σας, μια μετακόμιση ή να προκύψουν ζημιές στο σπίτι τις οποίες θα πρέπει να επισκευάσετε. Η ασφάλεια είναι αυτό που θα αναζητάτε αυτό το διάστημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.