ΖΩΔΙΑ

O Άρης μπαίνει στον Σκορπιό: Τι σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική σας ζωή


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2021

O Άρης μπαίνει στον Σκορπιό: Τι σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική σας ζωή

Στην αστρολογία, η θέση του Άρη είναι μεγάλη υπόθεση. Ο κόκκινος πλανήτης κινεί τα νήματα στις κινήσεις, τις φιλοδοξίες και τα πάθη μας και οι αστρολόγοι καταλήγουν πως είναι τόσο επιδραστικός που καθορίζει τον τρόπο που στήνουμε την καθημερινότητά μας.

Στις 30 Οκτωβρίου, ο πλανήτης της δράσης περνάει στον Σκορπιό και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι τα ερωτικά πάθη θα γίνουν έντονα και φλογερά. Ο Άρης στον Σκορπιό θα αυξήσει την όρεξη για κρεβάτι και τη λίμπιντο ενώ θα φέρει μια έντονη ενδοσκόπηση.

Θα είναι ίσως η καταλληλότερη περίοδος για να βάλετε προτεραιότητες και να αναρωτηθείτε τι πραγματικά θέλετε σε αυτή τη ζωή. Ο Άρης στον Σκορπιό θα σας κάνει να εξερευνήσετε έντονα πάθη, επιθυμίες αλλά και να διαχειριστείτε τα πιο αντικρουόμενα συναισθήματα, εστιάζοντας στα θετικά και αφήνοντας στην άκρη κάθε τοξικότητα. 

Το σεξ και η χημεία θα γίνουν οι πρωταγωνιστές στη ζωή σας ενώ θα εμπλέξουν έντονα το συναίσθημα στο παιχνίδι. Εάν είστε σε σχέση σύμφωνα με το refinery29, η επικοινωνία σας θα γίνει πιο δυνατή τόσο σε φυσικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όσες είστε μόνες, θα ζήσετε έντονες εμπειρίες με πολλή περιπέτεια και το σεξ θα γίνει πιο άγριο και έντονο ενώ θα πειραματιστείτε με διάφορα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε νέα πράγματα και εμπειρίες που δεν τολμούσατε πριν. 

Όταν ο Άρης και ο Κρόνος προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν στις 10 Νοεμβρίου, αυτή θα είναι η στιγμή που και οι άλλοι θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν επάνω μας, ή το αντίστροφο. Το σημαντικό είναι να θυμάστε πως έρχονται μεγάλα πάθη αφού η θέση του Άρη στον Σκορπιό δεν θα μπορούσε να σημαίνει κάτι λιγότερο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.