ΖΩΔΙΑ

1/11: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Νοεμβρίου 2021

1/11: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
1/11: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στην Παρθένο μας βοηθά να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά αλλά απέναντι από τον Ποσειδώνα μας ωθούν να παραπλανηθούμε ακόμη και σε εφήμερες καταστάσεις. Οι ισορροπίες μεταξύ πραγματικού και μη αληθινού είναι λεπτές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας σπρώχνει να κλείσετε εκκρεμότητες αλλά είτε γιατί δεν έχετε την διάθεση να επενδύσετε την ενέργειά σας σε κάτι συγκεκριμένο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε πραγματικά να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία μεταξύ εκείνου που νιώθετε και θέλετε να κάνετε και εκείνου που επείγει να κάνετε χωρίς υπεκφυγές και αναβολές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας σήμερα έχει δύο πλευρές. Η μία πλευρά φέρνει νέα και ειδήσεις χρήσιμες για κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ενδέχεται να μπείτε σε σκέψεις. Αυτό είναι εντάξει αν μπορείτε να τις ταξινομήσετε και να μην μπείτε σε διλλήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Ποσειδώνας απέναντι σήμερα σας φέρνει εμπνεύσεις και νέες ιδέες για πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά προς διεκπεραίωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορεί να μπείτε εύκολα σε δίλλημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που οι δράσεις σας έχουν πάντα ρεαλιστικές βάσεις σήμερα μπορείτε να αφήσετε την φαντασία σας να οδηγεί τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να κρατήσετε τις σκέψεις σας γειωμένες και να έχετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, νέες ανακαλύψεις έρχονται αυτή τη στιγμή για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο κάτι που σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα καλό θα είναι να μην περιμένετε άλλοι να στηρίξουν τις σκέψεις ή τις αποφάσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα τα σχέδια που κάνετε για σήμερα, κάτι μπορεί να διαφοροποιηθεί ή να υπάρξει κάποια αλλαγή.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.