ΖΩΔΙΑ

2/11: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Νοεμβρίου 2021

2/11: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σημαντική η σχέση του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Ερμής συνδέεται με τον Δία και τον Πλούτωνα σήμερα ενεργοποιώντας γεγονότα που σχετίζονται με τις πρώτες ημέρες του Απριλίου ’20 όταν στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω, ο Δίας συνάντησε τον Πλούτωνα. Η ενεργή παρουσία του Ερμή στα τωρινά πλανητικά δρώμενα σημαίνει πως με κάποιον τρόπο θα έχουμε συζητήσεις και εκ νέου αποφάσεις, σχετιζόμενες με εκείνη την περίοδο της ζωής μας είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα σήμερα δίνετε σημασία σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε και να εξετάσετε ξανά θέματα που συνδέονται με την καθημερινότητά σας με κάποιον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σε μια κατάσταση που σας απασχολεί και δίνετε την ενέργειά σας χρειάζεται να κάνετε ένα επόμενο βήμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ενδέχεται αυτή τη στιγμή να νιώθετε πως έχετε φορτωθεί πολλές καταστάσεις στους ώμους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας έρχονται στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή ενδέχεται να σας απασχολήσει ένα οικονομικό ή/και αξιακό θέμα το οποίο είναι ανοιχτό αρκετό καιρό τώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα για εσάς. Ανεξάρτητα τα εμπόδια ή το αν συμφωνούν ή όχι οικεία άτομα του περιβάλλοντός σας είναι σημαντικό να προσανατολιστείτε μόνο προς τις προσωπικές σας ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αυτή τη στιγμή δίνονται ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από την σωστή οπτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα θα σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο να βάλετε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα αξιακό ή οικονομικό θέμα σας απασχολεί και έρχεται ξανά στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή για να το εξετάσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μπορεί οι σκέψεις να είναι πολλές αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας αλλά υπάρχει ταυτόχρονα και η εύνοια να μπορέσετε να τις αξιολογήσετε και να τις τοποθετήσετε στην σωστή σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλό θα είναι να δράσετε κατά βούληση Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.