ΖΩΔΙΑ

Η πιο σκοτεινή πλευρά των ζωδίων


The Jennettes

2 Νοεμβρίου 2021

Η πιο σκοτεινή πλευρά των ζωδίων

Όλα τα ζώδια έχουν ψυχολογικές διακυμάνσεις και άγνωστες πτυχές του εαυτού τους που πολές φορές αγνοούν. 

Τα άστρα αποκαλύπτουν την πιο σκοτεινή σας πλευρά και ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την άγνωστη φύση όσων σας ενδιαφέρουν, διαβάζοντας τα παρακάτω:

Κριός

Ο Κριός μπορεί εύκολα να ξεκινήσει μαζί σας μια διένεξη μόνο και μόνο επειδή βαριέται εκείνη τη στιγμή και θέλει να ανάψει λίγο τα αίματα. Γι' αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί του.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα προτιμήσει να σας μπλοκάρει από τα social και να σας βγάλει από τη ζωή του από το να παραδεχτεί πως έχει άδικο κι εσείς δίκιο. 

Δίδυμοι

O Δίδυμος πιστεύει ότι η αλήθεια εξαρτάται κάθε φορά από τις συνθήκες που επικρατούν και ότι είναι αρκετά εύπλαστη οπότε δεν μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε πολύ επάνω τους εάν θέλετε να μάθετε τα πράγματα με το όνομά τους.

Καρκίνος

O Καρκίνος νιώθει μόνιμα προδομένος και πιστεύει ότι θα του τη φέρουν με την πρώτη ευκαιρία γι΄αυτό δεν εμπιστεύεται εύκολα και πρέπει να κάνετε τα πάντα για να τον κερδίσετε. 

Λέων

Ο Λέων ασκεί πολλή πίεση στα οικεία του πρόσωπα και αυτή είναι ίσως η πιο σκοτεινή του πλευρά. Μαζί με τα νεύρα του. 

Παρθένος

Ο Παρθένος θα ασκήσει σε όλους κριτική εκτός από τον εαυτό του. Είναι ο χειρότερος κριτής όλων και δεν θα διστάσει να σας βάλει στον τοίχο ακόμη και για το παραμικρό. 

Ζυγός

O Ζυγός παίζει τον ρόλο του ταπεινού καρδιοκατακτητή, ο οποίος όμως όταν σας κερδίσει, μπορεί να αλλάξει εντελώς συμπεριφορά. 

Σκορπιός

Η πιο σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού είναι η εκδικητικότητά του γι΄ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί χωρίς να έχετε καταλάβει καν το γιατί. 

Τοξότης

Ο Τοξότης θα σας πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται, ακόμη και όσα δεν πρέπει, γι' αυτό δεν ξέρουμε αν θα αντέξετε την τόση ειλικρίνεια του. 

Αιγόκερως

O Αιγόκερως δύσκολα θα αφήσει τα συναισθήματά του να εκδηλωθούν γι΄ αυτό χαρακτηρίζεται από αρκετή ψυχρότητα. 

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν είναι απίθανο να σας αγνοεί επιδεικτικά χωρίς να έχει εξηγήσει καν τους λόγους! 

Ιχθείς

Οι Ιχθείς αυτοσαμποτάρονται και φαίνεται πως την ίδια καταστροφική συμπεριφορά υιοθετούν και προς τους γύρω τους. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.