ΖΩΔΙΑ

Πώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά σας


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2021

Πώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά σας

Έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή του Σκορπιού, μία από τις πιο έντονες του αστρολογικού έτους. Μπορεί να γίνει χαοτική, όμως θα μας εμπνεύσει. Θα μας δώσει κίνητρο να αφήσουμε για πάντα πίσω μας το παρελθόν και να επικεντρωθούμε στο μέλλον. 

Από σήμερα, 4 Νοεμβρίου, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει αυτήν την ανάγκη μας για αλλαγή. Συμβολίζει τη νέα αρχή και τη διαφορά που, επιτέλους, θα κάνουμε. Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια, θα βγουν στην επιφάνεια τα πιο κρυφά μας συναισθήματα, όλα όσα θάβαμε μέσα μας για να μην τα διαχειριστούμε.

Από σήμερα, θα αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τους φόβους και τις ανασφάλειές μας. Θα ανακαλύψουμε μία άγνωστη, πιο σκοτεινή πλευρά μας η οποία θα μας οδηγήσει, τελικά, στο φως.

Ίσως παραιτηθούμε από μία δουλειά που δε μας ικανοποιεί, ίσως επιτέλους πάρουμε απόφαση να φύγουμε οριστικά από μία τοξική σχέση. Μέχρι να έρθει η απελευθέρωση, θα έρθουμε αντιμέτωποι με συναισθηματικά ξεσπάσματα, η ενέργειά μας θα αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη.

Η αλλαγή είναι τρομακτική, αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Θα συμβούν υπέροχα πράγματα, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.