ΖΩΔΙΑ

6/11: Αφροδίτη στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Νοεμβρίου 2021

6/11: Αφροδίτη στον Αιγόκερω - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
6/11: Αφροδίτη στο Σκορπιό - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Θεά των σχέσεων, των συνεργασιών και του κάλλους, Αφροδίτη, περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι αρχές Μαρτίου λόγω της ανάδρομής της πορείας στο συγκεκριμένο ζώδιο (θα μιλήσουμε εκτενέστερα για εκείνη την περίοδο). Μία μεγάλη περίοδος η οποία θα χρωματίζει την καθημερινότητά μας με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευκαιρίες για επιτεύξεις και ανάλογες απολαβές. Η ανάγκη για στέρεες και γόνιμες φιλίες και σχέσεις θα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της για το διάστημα που θα διασχίζει το συγκεκριμένο ζώδιο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας βοηθήσει κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, την καριέρα σας και ότι μπορεί να αναπτυχθεί παίρνοντας ικανοποίηση μέσα από υλικές κυρίως απολαβές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να επιτύχετε εκείνον τον στόχο ο οποίος μπορεί πραγματικά να σας κάνει να νιώσετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η περίοδος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι πολύ ευεργετική για εσωτερικές κυρίως διεργασίες που χρειάζεται να κάνετε μέχρι αρχές Μαρτίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω απέναντι σας μέχρι αρχές Μαρτίου θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω σας βοηθά να σταθεροποιήσετε επαφές και συνεργασίες οι οποίες μπορούν μέσα από αυτή την σταθερότητα να γίνουν γόνιμες για την πορεία στην καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς μέχρι αρχές Μαρτίου φέρνει ευκαιρίες να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα δημιούργημά σας ή ένα νέο εγχείρημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι αρχές Μαρτίου θα σας δώσει το απαραίτητο σθένος να αλλάξετε οτιδήποτε δεν είναι πια συμβατό με τις επιθυμίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε επικοινωνιακά θέματα θα λειτουργήσει ευνοϊκά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω για εσάς δίνοντας ευκαιρίες να μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να δώσετε σε πράγματα την τελική τους μορφή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια σε αυτό που κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μόνο εύνοια μπορεί να σας φέρει για οτιδήποτε θελήσετε να κάνετε μέχρι αρχές Μαρτίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μέχρι αρχές Μαρτίου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να προσεγγίσετε καλύτερα τα θέματα που σας απασχολούν και να φέρετε στη ζωή σας περισσότερο γειωμένες σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη μέχρι αρχές Μαρτίου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να δείξετε την αξία σας και τον κρυμμένο δυναμισμό σας ώστε να επωφεληθείτε κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.