ΖΩΔΙΑ

Η μερική έκλειψη Σελήνης έρχεται και θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια εδώ και 580 χρόνια


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2021

Η μερική έκλειψη Σελήνης έρχεται και θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια εδώ και 580 χρόνια
Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη έκλειψη Σελήνης που έχει γίνει ποτέ εδώ και περίπου 600 χρόνια. 

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη έκλειψη Σελήνης που έχει γίνει ποτέ εδώ και περίπου 600 χρόνια.

Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο θα κοσμήσει τον ουρανό τα ξημερώματα της 19ης Νοεμβρίου και θα απογειωθεί με την κορύφωση της μερικής σεληνιακής έκλειψης που θα είναι και η τελευταία του χρόνου.

Σύμφωνα με το Indiana's Holcomb Observatory, θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που έχει γίνει εδώ και 580 χρόνια αφού προβλέπεται ότι θα διαρκέσει 3 ώρες, 28 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα ενώ η ολική θα διαρκέσει 6 ώρες και 1 λεπτό. Σύμφωνα με τη NASA: «Οι μερικές σεληνιακές εκλείψεις δεν είναι τόσο εντυπωσιακές όσο οι ολικές αλλά συμβαίνουν πιο συχνά και μας επιτρέπουν να παρατηρούμε μικρές αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα».

Μάλιστα, η 19η Νοέμβρη είναι ημερομηνία- ορόσημο καθώς η έκλειψη Σελήνης συνοδεύεται από μια Πανσελήνο που θα επηρεάσει αρκετά ζώδια και θα φέρει τα πάνω- κάτω στη ζωή τους. Παρόλο που δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας, θα προκαλέσει αναστάτωση στα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με τα άστρα.

Η έκλειψη πραγματοποιείται στις 27 μοίρες του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και φέρνει απρόσμενα γεγονότα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Επηρεάζεται το τρίτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 25 μέχρι τις 29 μοίρες αυτών των ζωδίων.. Η Έκλειψη συμβολίζει την ξαφνική αλλαγή και αυτή την φορά αφορά τόσο τα οικονομικά όσο και την υγεία, ενώ είναι πιθανό να μας απασχολήσουν θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και τα φυσικά/μετεωρολογικά φαινόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη αφορά κυρίως τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ίσως μια σχέση φτάσει σε ένα σημείο καμπής και πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη της.Οι όψεις του Άρη με τον Ουρανό (η αντίθεση των δυο πλανητών προηγείται στις 17/11) μπορεί να φέρουν απρόσμενες εξελίξεις ή απρόοπτα γεγονότα που πρέπει με ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε. Η Αφροδίτη, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, οθα φέρει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.Να είστε προσεχτικοί με τα θέματα της υγείας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και οι σχέσεις σας θα είναι φορτισμένες. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας πριν κάνετε την οποιαδήποτε συζήτηση, αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε ρήξεις. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και την καλή σας φυσική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Μεγάλες αλλαγές, είτε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είτε στον χώρο της καριέρας. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα αρνητικές. Μπορεί να σημαίνουν μια προαγωγή, μια σημαντική πρόταση. Στο σπίτι μπορεί να να χρειαστεί μια μετακόμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικογένεια, σπίτι και θέματα καριέρας επηρεάζονται από την Έκλειψη. Προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις σας, τόσο οικογενειακές και προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, για να αποφύγετε ρήξεις. Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσετε. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.