ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από τη σημερινή σεληνιακή έκλειψη


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από τη σημερινή σεληνιακή έκλειψη

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια κυρίως σε συναισθητικό επίπεδο.

Μας ζητά να αφήσουμε πίσω πολύπλοκα θέματα και να προσαρμοστούμε σε ό,τι νέο έρχεται μπροστά μας, δημιουργώντας ακόμη μια νέα πραγματικότητα.

Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα κάνουν μεγαλύτερη την ανάγκη να γίνουν πράγματα άμεσα και μας κάνουν πιο ανυπόμονους. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν αρνητικά είναι οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Όμως, υπάρχουν και τα ζώδια που θα ωφεληθούν από τη συγκεκριμένη έκλειψη και μπορεί η ημέρα να αποδειχθεί γι' αυτά πολύ τυχερή. 

Ζυγός

Δεν θα επηρεαστείτε αρνητικά από τη σεληνιακή έκλειψη, ίσα- ίσα θα ευνοηθείτε σε τομείς όπως ο συναισθηματικός και θα δείτε να αναζωπυρώνονται σχέσεις που το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση. Θα νιώσετε να αποκτάτε άλλη ενέργεια και θα ξεκλέψετε λίγο παραπάνω χρόνο να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Τοξότης

Για τους Τοξότες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να ασχολείστε με πράγματα τα οποία σας αναζωογονούν και μπορούν να τροφοδοτήσουν με ενέργεια ακόμη και την υγεία σας πέρα από το αντικείμενο της επιλογής σας.

Ιχθείς

Για τους Ιχθύες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο οδηγεί σε νέους τρόπους επικοινωνίας, μεταφοράς ιδεών και σκέψεων. Ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε πρώτα ένα είδος εκκαθάρισης, είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί να κινηθείτε προς νέες κατευθύνσεις, οι οποίες θα φέρουν καινούργια πράγματα και δεδομένα στη ζωή σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.