ΖΩΔΙΑ

Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάψουν να αναζητούν τον «έναν και μοναδικό»


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2021

Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάψουν να αναζητούν τον «έναν και μοναδικό»

Από σήμερα, 28 Νοεμβρίου, τα πράγματα αλλάζουν για 3 ζώδια. Αποφασίζουν πως η αγάπη πρέπει να είναι εύκολη, πως δεν χρειάζεται να υποφέρουν για να τη βρουν. Σταματούν, λοιπόν, να αναζητούν τον έρωτα.

Πόνεσαν, έκλαψαν, κουράστηκαν. Ο Κριός, ο Ζυγός και ο Τοξότης λοιπόν κάνουν μία νέα αρχή, με εντελώς καινούργιο τρόπο σκέψης. Θέλουν την ηρεμία τους (επιτέλους).

Κριός

Οι Κριοί ξέρουν πότε ένας άνθρωπος αξίζει. Δυστυχώς, πέρασαν πολύ χρόνο αναζητώντας τον «έναν και μοναδικό», συγχωρώντας λάθος άτομα και αγνοώντας το ένστικτό τους. Τώρα, είναι αποφασισμένοι να επικεντρωθούν στον εαυτό τους, στην καριέρα τους και σε ό, τι τους κάνει χαρούμενος. Μένουν μακριά από τοξικούς πρώην και καταλαβαίνουν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που αξίζει να προσέχουν, είναι ο εαυτός τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι έτοιμοι να δώσουν τέλος στις δεύτερες ευκαιρίες. Κουράστηκαν να ταλαιπωρούνται από τον ίδιο άνθρωπο, θα φύγουν από τη σχέση που τους εξαντλεί ψυχικά και μοιάζει με πεδίο μάχης. Ξέρουν τι τους αξίζει και σίγουρα αυτό δε θα το βρουν από τον τωρινό τους σύντροφο.

Τοξότης

Οι Τοξότες ζουν στο δικό τους συννεφάκι, όμως οι δυσκολίες τους σκληραγώγησαν. Βαρέθηκαν να προσποιούνται πως όλα είναι καλά – ενώ ξεκάθαρα ισχύει το αντίθετο – και παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, για να τη ζήσουν ακριβώς όπως ονειρεύονται. Κι αν ο έρωτας είναι να έρθει, θα έρθει μόνος του. Χωρίς να χρειαστεί να πιέσουν κανέναν και τίποτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.