ΖΩΔΙΑ

Πώς διαχειρίζεστε την απιστία, σύμφωνα με το ζώδιό σας


JTeam

10 Δεκεμβρίου 2021

Πώς διαχειρίζεστε την απιστία, σύμφωνα με το ζώδιό σας
cottonbro from Pexels
Μερικά πράγματα, καλό είναι να μη γίνονται - η απιστία, για παράδειγμα

Κακό πράγμα η απιστία. Κανείς μας δε θέλει να μάθει ότι ο σύντροφός μας, ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστευθήκαμε, μας πρόδωσε. Συμβαίνει, όμως. Και είναι δύσκολο να διαχειριστούμε το συναίσθημα.

Παρακάτω, θα δούμε πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο, όταν βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση.

Κριός

Οι Κριοί δεν αντιδρούν ψύχραιμα και δε συγχωρούν, ανεξάρτητα από το διάστημα της σχέσης. Πιστεύουν, μάλιστα, ότι αυτός που τους πλήγωσε, αξίζει να τιμωρηθεί και αναζητούν εκδίκηση.

Ταύρος

Όταν οι Ταύροι μαθαίνουν ότι ο σύντροφός τους δεν είναι πιστός, αντί να ξεσπάσουν σ’ εκείνον, στρέφονται στους φίλους τους για υποστήριξη. Και τον διαγράφουν για πάντα από τη ζωή τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θέλουν να ξεσπάσουν, να φωνάξουν, αλλά δε θέλουν να δώσουν στον άπιστο σύντροφό τους αυτήν την ευχαρίστηση. Του γυρνούν την πλάτη χωρίς να ακούσουν τις δικαιολογίες του.

Καρκίνος

Στην αγάπη δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο – ή έτσι λένε οι Καρκίνοι. Σκέφτονται και την πλευρά του άλλου, ενώ υπάρχει περίπτωση και να τον συγχωρήσουν.

Λέων

Οι Λέοντες κάνουν ό, τι περνά από το χέρι τους για να βρουν την αιτία πίσω από την απιστία. Ψάχνουν απαντήσεις και δε σταματούν, αν δεν τις βρουν.

Παρθένος

Οι Παρθένοι πληγώνονται και νιώθουν να χάνονται. Ξέρουν, όμως, και ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν στον σύντροφό τους να απιστήσει, αλλά προσπαθούν να μπουν στη θέση του και προσπαθούν να τον συγχωρήσουν.

Ζυγός

Αν οι Ζυγοί μάθουν για την απιστία του αγαπημένου τους, αρχίζουν να τον λυπούνται. Τον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα και, στη συνέχεια, χωρίζουν.

Σκορπιός

Η απιστία σημαίνει ένα πράγμα: Η εμπιστοσύνη χάνεται και η σχέση διαλύεται. Κι αυτό δεν το αντέχουν οι Σκορπιοί, οι οποίοι θεωρούν ότι ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Τοξότης

Οι Τοξότες περιμένουν τα πάντα, από όλους. Επειδή κι εκείνοι έχουν βρεθεί στη θέση του άπιστου, δεν κατηγορούν τον άλλον. Πληγώνονται, όμως, επειδή εμπιστεύθηκαν ανθρώπους που δεν το άξιζαν.

Αιγόκερως

Η σχέση είναι μεγάλη υπόθεση, για τους Αιγόκερους. Και ενώ προσπαθούν να φανούν ώριμοι, όταν μαθαίνουν ότι ο σύντροφός τους είναι άπιστος, μέσα τους υποφέρουν και δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτό που συνέβη, πίσω από την πλάτη τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν μπορούν να συγχωρέσουν την απιστία. Δεν το χωράει το μυαλό τους, δεν μπορούν να διαχειριστούν ότι τους πρόδωσε ένας άνθρωπος που τόσο εμπιστεύονταν και θέλουν να μείνουν μόνοι.

Ιχθύς

Όταν οι Ιχθύς μαθαίνουν ότι τους απάτησαν, χωρίζουν. Παθαίνουν breakdown και εξαφανίζονται από τη ζωή του συντρόφου τους, χωρίς να τον ενημερώσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.