ΖΩΔΙΑ

Η πανσέληνος Δεκεμβρίου φέρνει τύχη σε αυτά τα 4 ζώδια


JTeam

18 Δεκεμβρίου 2021

Η πανσέληνος Δεκεμβρίου φέρνει τύχη σε αυτά τα 4 ζώδια
Αυτά τα 4 ζώδια θα ευνοηθούν από την τελευταία πανσέληνο του χρόνου

Η τελευταία Πανσέληνος του 2021 ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής 19/12/2021 στις 06:35, στις 27ο 28’ μοίρες του άξονα Διδύμων – Τοξότη με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Ήλιο στον Τοξότη.

Η πανσέληνος συνδέεται μετις γυναίκες της ζωής μας ενώ έρχεται να ολοκληρώσει ένα κύκλο.Το ζώδιο στο οποίο πρεαγματοποιείται, οι Δίδυμοι, είναι το ζώδιο της επικοινωνίας. Την χαρακτηρίζουν ψυχρή Πανσέληνο γιατί μας καλέι να δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία και από απόσταση.

Ωστόσο η πανσέληνος θα ευνοήσει 4 ζώδια και θα τους φέρει τύχη, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ειδικά οι γεννημένοι μετά τις 16/6 θα είναι οι πιο τυχεροί του ζωδίου. Θα στιάσετε σε ό,τι μπορεί να λείπει αυτή τη στιγμή από τη ζωή σας. Θα είστε επίσης πιο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί, Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσειςοπτικές. Πιθανό να έρθει μια επαγγελματική επιτυχία ή κάποια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος επηρεάζει τα θέματα καριέρας και επαγγελματικής κατεύθυνση. Επηρεάζει όμως και την οικογένεια και το σπίτι. Θα νιώσετε ότι πρέπει να μοιράσετε την ενέργεια σας ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Μοιραστείτε τα συνασθήματα σας με τους δικούς σας ανθρώπους και αφιερώστε τους χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο μικροσκόπιο οι σημαντικές σας σχέσεις, ο γάμος, οι συνεργασίες. Ίσως βάλετε τέλος σε μία σχέση -προσωπική ή επαγγελματική. Αν είστε όμως ικανοποιημένοι είναι πιθανό να σκεφτείτε τη δέσμευση πιο σοβαρά. Εννοείται πως θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας σας αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στους Διδύμους, που επηρεάζει τον άξονα καριέρας – οικογένειας. Ενδεχομένως να αλλάξετε περιβάλλον, να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Μείνετε ρεαλιστές και ψύχραιμοι, είναι ευκαριά να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.