ΖΩΔΙΑ

Κρατήστε αυτό το άρθρο: Οι ημερομηνίες του ανάδρομου Ερμή για το 2022


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2021

Κρατήστε αυτό το άρθρο: Οι ημερομηνίες του ανάδρομου Ερμή για το 2022
Ούτε το 2022 θα είναι η χρονιά μας, τελικά

Όχι μία, όχι δύο, ούτε τρεις. Τέσσερις φορές θα έχουμε ανάδρομο Ερμή το 2022. Κρατήστε αυτό το άρθρο, προετοιμαστείτε ψυχολογικά και δείτε πώς θα σας επηρεάσει.

Καταρχάς, ας μην τολμήσουμε να πούμε ότι το 2022 θα είναι η χρονιά μας. Γιατί ξεκινά και τελειώνει με ανάδρομο. Θα συναντήσουμε δυσκολίες στις μετακινήσεις μας – κυριολεκτικά, θα χάσουμε λεωφορεία, θα κολλήσουμε στην κίνηση, θα ακυρωθούν πτήσεις – και η επικοινωνία με τους αγαπημένους μας θα είναι πιο περίπλοκη απ’ όσο συνήθως. Ίσως προσβάλλουμε φίλους μας, άθελά μας. Ίσως χωρίσουμε με τον σύντροφό μας εξαιτίας παρεξηγήσεων. Είναι πολλά τα πιθανά ενδεχόμενα.

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις φορές που θα έχουμε ανάδρομο Ερμή – χρησιμοποιήστε τη σωστά.

14 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου

Ο Ερμής θα ακολουθήσει ανάδρομη πορεία για πρώτη φορά στις 14 Ιανουαρίου και θα δυσκολέψει ιδιαίτερα όσους έχουν τον Ήλιο ή τον Ερμή στον Ταύρο, τον Σκορπιό, τον Κριό ή τον Ζυγό. Μοναδικός τρόπος να επιβιώσουμε, είναι η αδιαφορία απέναντι στα μικρά – ή και μεγαλύτερα – προβλήματα της καθημερινότητας. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με αυτοπεποίθηση.

10 Μαΐου – 3 Ιουνίου

Και η άνοιξη θα έχει ανάδρομο, γιατί τίποτα καλό δεν μπορεί να διαρκέσει για πολύ. Αυτήν τη φορά θα είμαστε πιο παρορμητικοί και θα μιλάμε περισσότερο – κι αυτό δεν είναι καλό. Είναι σημαντικό να παίρνουμε τον χρόνο μας, να σκεφτόμαστε πριν ξεστομίσουμε ευαίσθητες πληροφορίες και να προσέχουμε τι μοιραζόμαστε και με ποιον.

9 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου

Ο τρίτος ανάδρομος Ερμής θα είναι και ο φαρμακερός. Θα περάσουν χειρότερα εκείνοι που έχουν τον Ήλιο ή τον Ερμή στον Καρκίνο, τον Αιγόκερω, τον Δίδυμο ή τον Τοξότη. Θα ψυχρανθούν σχέσεις, θα δυσκολευτούμε να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας με ωριμότητα.

Bonus ανάδρομος: 29 Δεκεμβρίου – 18 Ιανουαρίου 2023

Ναι, το 2022 τελειώνει με ανάδρομο Ερμή, στον Αιγόκερω αυτήν τη φορά. Τη μεγαλύτερη δυσκολία θα αντιμετωπίσουν όσοι έχουν τον Ήλιο ή τον Ερμή στον Ζυγό ή τον Κριό. Θα παρεξηγηθούν τα λόγια τους, οπότε καλό είναι να προσέξουν πώς εκφράζονται. Η σκέψη μας, μαζί τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.