ΖΩΔΙΑ

Έρχεται η Πανσέληνος του Λύκου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά


JTeam

10 Ιανουαρίου 2022

Έρχεται η Πανσέληνος του Λύκου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά
Έρχεται η Πανσέληνος του Λύκου: Ποια ζώδια θα επηρεάσει και πώς

H πρώτη πανσέληνος του χρόνου, η πανσέληνος του Ιανουαρίου σύμφωνα με τους Αυτόχθονες Αμερικανούς, ονομάζεται “το φεγγάρι του λύκου”, από τους λύκους που αλυχτούν. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η ονομασία έχει αγγλοσαξονική προέλευση.

Σε κάποιους πολιτισμούς ονομάζεται Παλαιά Πανσέληνος, Παγωμένη Πανσέληνος, Χιονισμένη Πανσέληνος ή και “Moon after Yule”.

“Yule” είναι ένα παραδοσιακό, τριήμερο χειμερινό φεστιβάλ με ρίζες στη βόρεια Ευρώπη του 10ου αιώνα, το οποίο διοργανωνόταν κοντά στο χειμερινό ηλιοστάσιο, που τώρα συσχετίζεται με τα Χριστούγεννα, ενώ αυτό το ολόγιομο φεγγάρι που σημειώνεται στις 18 Ιανουαρίου είναι μετά τη γιορτή του Yule, οπότε μετά τα Χριστούγεννα.

Η επιστημονική κοινότητα δεν έχει κάποια ένδειξη για το αν οι φάσεις της σελήνης διαδραματίζουν κάποιον ρόλο στο ουρλιαχτό των λύκων

Το φεγγάρι του λύκου έρχεται στις 18 Ιανουαρίου

Η πανσέληνος του Λύκου πραγματοποιείται στις 18 Ιανουαρίου στις 01:48, στις 27° 50’ Καρκίνου. Επηρεάζει Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

Πώς θα επηρεάσει τα 4 ζώδια:

KΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο επηρεάζει έντονα τα συναισθηματικά, ενώ στις 24/1 ο κυβερνήτης σας Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω, αυξάνοντας κατά πολύ τις απαιτήσεις και στα επαγγελματικά. Οι δυσκολίες δεν θα λείπουν, ούτε όμως και το πείσμα να τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματικά φορτισμένη Πανσέληνο στο ζώδιό σου (18/1), που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να δημιουργήσει πίεση και εξελίξεις σε σχέσεις όπου έχει χαθεί το πάθος και ο ενθουσιασμός. Οι δεσμευμένοι πρέπει να δείξουν υπομονή, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να δουν έναν ενδιαφέρον πρόσωπο να μπαίνει στην ζωή τους και να την ταράζει.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο (18/1) επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου και σας προκαλεί έντάσεις και εκνευρισμό Επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, θα σας απασχολησουν ενώ από τις 24/1 που θα περάσει και ο Άρης στον Αιγόκερω, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο απέναντι σας ζώδιo, τον Καρκίνο στις 18/1, είναι αρκετά φορτισμένη.Σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Στην συνέχεια του μήνα οικονομικά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Παρά τις εντάσεις θα αισθάνεστε δύναμη και φιλοδοξία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.