ΖΩΔΙΑ

H Πανσέληνος του Λύκου θα αποτελέσει μία νέα αρχή για αυτά τα 3 ζώδια


JTeam

13 Ιανουαρίου 2022

H Πανσέληνος του Λύκου θα αποτελέσει μία νέα αρχή για αυτά τα 3 ζώδια
Unsplash
Ήρθε η ώρα να αφήσουν πίσω αυτά που τα βαραίνουν και να αναγεννηθούν

Από δράμα και δάκρυα μέχρι αισιοδοξία και τύχη, η Πανσέληνος του Λύκου θα μας φέρει τα πάντα. Τα ξημερώματα 18ης Ιανουαρίου λοιπόν, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Παρακάτω, θα δούμε τα ζώδια που θα κάνουν μία νέα αρχή. Ήρθε η ώρα να αφήσουν πίσω αυτά που τα βαραίνουν, να αφεθούν, να ακούσουν το ένστικτό τους και, μέσα από δυσκολίες, να αναγεννηθούν.

Κριός

Οι Κριοί θα αισθανθούν κάθε είδος νοσταλγίας. Θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν πολλά πράγματα μαζί, ενώ το παρελθόν θα τους κυνηγήσει. Εκείνοι, θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν τι αισθάνονται. Να κάνουν ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να προχωρήσουν μακριά από τα φαντάσματα του χθες.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα ξεκουραστούν, επιτέλους. Έχοντας περάσει καιρό φροντίζοντας τους άλλους, θα επικεντρωθούν στον εαυτό τους τόσο σε σωματικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Λέων

Οι Λέοντες νιώθουν αποπροσανατολισμένοι, έχουν χάσει τον στόχο τους (και το μυαλό τους, θα λέγαμε εμείς). Τώρα, θα δώσουν προτεραιότητα στη διασκέδαση και θα μάθουν να σοβαρεύονται, όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.