ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που φέρονται εγωιστικά στο κρεβάτι


JTeam

19 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια που φέρονται εγωιστικά στο κρεβάτι
Αν ο σύντροφός σας ή το άτομο με το οποίο απλά κάνετε σεξ, δεν ενδιαφέρεται πολύ για τη δική σας ευχαρίστηση στο κρεβάτι, τότε μάλλον ανήκει στα παρακάτω ζώδια.

Το σεξ γίνεται πιο απολαυστικό όταν η ευχαρίστηση του ενός είναι προτεραιότητα του άλλου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα δεδομένο όταν ο εγωισμός υπερτερεί στο κρεβάτι.

Αν έχετε σοβαρές υποψίες και τις πρώτες ενδείξεις ότι ο σύντροφός σας δεν σας υπολογίζει καθόλου στο κρεβάτι και ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του απόλαυση, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω ζώδια.

Τοξότης

Η δέσμευση και η αφοσίωση δεν είναι το καλύτερό τους ενώ στο κρεβάτι βάζουν σαν προτεραιότητα τις δικές τους ανάγκες, αδιαφορώντας για το τι θέλετε εσείς. Γίνονται απρόβλεπτοι ενώ μετά το σεξ δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται κυκλοθυμικοί κι έχουν έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις.

Καρκίνος

Έχουν τον έλεγχο των πάντων στη ζωή τους, ακόμη και στο σεξ. Λατρεύουν να κυριαρχούν και να γίνονται ηγέτες στο κρεβάτι οπότε το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα ικανοποιήσουν στο έπακρο μόνο τις δικές τους σεξουαλικές επιθυμίες και ανάγκες.

Κριός

Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους. Λατρεύουν να ικανοποιούν όλα όσα θέλουν στον έρωτα, αφήνοντας πίσω τα θέλω του συντρόφου τους και θέλουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής ακόμη κι όταν είναιξαπλωμένοι μαζί σου στο κρεβάτι.

Λέων

Γίνονται εύκολα εγωιστές στο κρεβάτι ακόμη κι αν θεωρούνται προστατευτικοί και συναισθηματικοί. Περιμένουν από τον σύντροφό τους να τους κάνει να νιώσουν «βασιλιάδες» και θέλουν όλους τους προβολείς πάνω τους, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του προσώπου που έχουν δίπλα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.