ΖΩΔΙΑ

Το ζώδιο που είναι πιθανότερο να παραβεί τους νόμους (και να φτιάξει νέους)


JTeam

23 Ιανουαρίου 2022

Το ζώδιο που είναι πιθανότερο να παραβεί τους νόμους (και να φτιάξει νέους)
Σε ποιο πάει το μυαλό σας;

Πιθανότατα έχετε διαβάσει το ωροσκόπιό σας για να δείτε τι μπορεί να σας επιφυλάσσει το μέλλον όταν πρόκειται για ρομαντικές σχέσεις, δημιουργικές προσπάθειες ή οικονομικές ευκαιρίες. Η αστρολογία μπορεί να είναι χρήσιμη ακόμα όταν θέλουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα πρότυπα συμπεριφοράς των άλλων. Είτε σας ελκύει κάποιος πιο τολμηρός είτε προσπαθείτε να κρατήσετε απόσταση από κάποια παραβατική συμπεριφορά, τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μπορούν να σας βοηθήσουν να υποδείξετε εάν κάποιος είναι πιο πιθανό να βρεθεί σε μπελάδες.

Μετρώντας αντίστροφα ως την κορυφή, αυτά είναι τα πιο παραβατικά ζώδια:

6.Τοξότης

Ενώ οι Τοξότες είναι αυθόρμητοι και ανεξάρτητοι, αυτά τα φλογερά ζώδια συνήθως δεν ψάχνουν για προβλήματα. Ωστόσο, μπορεί να βρεθούν μπλεγμένοι αν δεν είναι προσεκτικοί. Ταυτόχρονα είναι ικανοί να σε κάνουν να πιστεύεις ότι είναι ανόητοι, ενώ σχεδιάζουν κάτι πίσω από την πλάτη σου».

5. Δίδυμοι

Ο Δίδυμος που μιλάει γρήγορα ξέρει να λέει παραμύθια. Ευφυής και ομιλητικός, μπορεί εύκολα να παραπλανήσει τους άλλους, σύμφωνα με τους αστρολόγους.


4. Ιχθύες

Σε αυτή την λίστα οι Ιχθύες είναι το ζώδιο με τις μικρότερες πιθανότητες να διαπράξουν εγκλήματα μόνοι τους, αλλά όταν συνεργάζονται με ένα άλλο ζώδιο, μπορούν εύκολα να επηρεαστούν.Τα συναισθήματα τους μπορεί να τους μπερδέψουν και να θολώσουν τα όρια μεταξύ του σωστού και του λάθους.

3. Κριός


Δεν είναι μυστικό: Οι Κριοί είναι παρορμητικά πλάσματα. Ως ο ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, είναι πιο πιθανό από οποιοδήποτε ζώδιο να ρισκάρουν. Δεν θα αφήσουν έναν ανόητο νόμο να σταθεί εμπόδιο στο να αναλάβουν την ευθύνη και να πάρουν αυτό που θέλουν Εξάλλου, αυτό που τους κάνει τόσο φιλόδοξους και θαρραλέους ηγέτες είναι το ίδιο πράγμα που μπορεί να τους κάνει παραβάτες κανόνων.

2. Σκορπιός

Γνωστός ως κυκλοθυμικός, ο Σκορπιός δυσκολεύεται όταν του υπαγορεύουν τι να κάνει. Αν και δεν έχουν εγκληματική φύση είναι πιο πιθανό να παραβιάσουν τους κανόνες εάν εμπλέκονται συναισθήματα. Ωστόσο οι Σκορπιοί θα παραβιάσουν μόνο νόμους που θεωρούν άδικους ή επιβλαβείς .

1. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι συχνά αισθάνονται περιορισμένοι από τους κανόνες και τις προσδοκίες της κοινωνίας: Είναι αυτό που τους κάνει να θέλουν να απελευθερωθούν από τα υπάρχοντα συστήματα. Ο Υδροχόος είναι ο απόλυτος επαναστάτης και θαυμαστής όλων των πραγμάτων κατά του status quo. Αυτό το ζώδιο είναι εδώ για να παραβεί το νόμο και μετά να φτιάξει νέους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.