ΖΩΔΙΑ

Άγιος Βαλεντίνος: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν το χειρότερο βράδυ


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2022

Άγιος Βαλεντίνος: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν το χειρότερο βράδυ
Imdb
Οι παρακάτω θα περάσουν δύσκολα - είτε είναι μόνοι, είτε με παρέα, τίποτα δε θα πάει σύμφωνα με το σχέδιο

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου. Η μέρα που υπενθυμίζει διαρκώς στους singles ότι είναι singles, που πιέζει τα ζευγάρια να ανταλλάξουν δώρα και μας αναγκάζει όλους να καταναλώσουμε τεράστιες ποσότητες σοκολάτας (μην το αρνείστε).

Κάποιοι θα είναι τυχεροί. Θα περάσουν το βράδυ ακριβώς όπως επιθυμούν – είτε μόνοι, είτε με φίλους, είτε με το άλλο τους μισό. Θα γελάσουν, θα φάνε, θα δουν ταινίες. Άλλοι, δηλαδή εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, θα περάσουν ένα βράδυ γεμάτο ένταση και απογοήτευση.

Παρθένος

Όσο κι αν το θέλουν, οι Παρθένοι δε θα διασκεδάσουν. Θα τους απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία θα απαιτήσουν όλη τους την ενέργεια. Καλό είναι να υπενθυμίζουν στον εαυτό τους ότι τα μικρά, τακτικά διαλείμματα, είναι αναγκαία.

Αιγόκερως

Προτεραιότητα των Αιγόκερων, αυτό το βράδυ, θα είναι να διατηρήσουν όρια με τους αγαπημένους τους. Εντάσεις, διαφωνίες, αρνητική ενέργεια θα χαρακτηρίσουν όλη τη μέρα, οπότε τους ευχόμαστε να κάνουν υπομονή.

Ιχθύς

Οι συναισθηματικοί Ιχθύες λατρεύουν αυτήν τη μέρα – φέτος, τα πράγματα δε θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Θα μείνουν μόνοι και θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν σκέψεις που απέφευγαν για καιρό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.