ΖΩΔΙΑ

Ο λόγος που μπορεί να σταματήσει τα ραντεβού μαζί σου, σύμφωνα με το ζώδιό του


JTeam

11 Μαρτίου 2022

Ο λόγος που μπορεί να σταματήσει τα ραντεβού μαζί σου, σύμφωνα με το ζώδιό του
IMDb
Είστε στα πρώτα ραντεβού και στα μέλια αλλά ξαφνικά χάνεις τα ίχνη του. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ήρθε η ώρα να μάθεις ποιος είναι ο λόγος που αποφάσισε να απομακρυνθεί από κοντά σου, σύμφωνα με το ζώδιό του.

Ξεκινήσατε δειλά με το πρώτο ραντεβού αλλά όσο περνάει ο καιρός, νιώθετε όλο και πιο ωραία όταν βγαίνετε μαζί του. Απολαμβάνετε συζητήσεις και περπατάτε μέχρι πρωίας χωρίς να καταλαβαίνετε πότε περνάει ο χρόνος. Κι εκεί που όλα κυλούν ευχάριστα, έρχεται η μέρα που αποφασίζει να σβήσει τα ίχνη ζωής του.

Τα άστρα δίνουν την απάντηση στο γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Κριός

Ο Κριός θα αποφύγει κάθε ραντεβού μαζί σου όταν βλέπει ότι αρχίζεις και δένεσαι μαζί του. Ακριβώς επειδή φοβάται ότι θα κολλήσει κι εκείνος μαζί σου.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα απομακρυνθεί σίγουρα από κοντά σου αν δεν του προσφέρεις μια πολυτελή ζωή. Οποιαδήποτε άνεση του στερείς, είναι εναντίον σου.

Δίδυμοι

Αν χάσατε την επικοινωνία σας από τα πρώτα λεπτά του ραντεβού σας, τότε μάλλον δεν θα τον ξαναδείτε αφού δεν μπορεί να ζει χωρίς ουσιαστικό διάλογο και λεκτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Αν του θυμίζετε σε κάτι τους γονείς του, τότε δύσκολα θα ξαναδείτε έναν Καρκίνο αφού κάνει αυτομάτως συγκρίσεις που δεν βγαίνουν σε καλό στη μεταξύ σας σχέση.

Λέων

Αν δεν τον κάνεις να αισθάνεται ότι είναι στο επίκεντρο του κόσμου, τότε μάλλον δύσκολα θα δεχτεί να βγει ξανά ραντεβού μαζί σου.

Παρθένος

Αν θες να ξαναδείς αυτό το ζώδιο να βγαίνει ραντεβού μαζί σου, τότε σίγουρα πρέπει να αποφύγεις σε κάθε περίπτωση να του ασκήσεις κριτική.

Ζυγός

Ένας Ζυγός θέλει από την αρχή να δει ότι έχεις προσωπικότητα και ισχυρή άποψη. Αν δε διακρίνει κάτι τέτοιο πάνω σου, τότε μάλλον θα τον χάσεις γρήγορα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να καλλιεργεί πολύ γρήγορα συναισθήματα για σένα αλλά αν παρεξηγήσει κάτι, τότε πολύ γρήγορα θα ξεχάσει αυτό που νιώθει και θα απομακρυνθεί.

Τοξότης

Αν προσπαθήσεις να του στερήσεις την ελευθερία του, τότε τον έχασες. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, αυτό από μόνο του αρκεί για να μη δεχτεί να σε ξαναδεί.

Αιγόκερως

Αν μιλάς συνεχώς χωρίς να ακούς, τότε πρέπει να ξέρεις ότι έχασες το επόμενο ραντεβού μαζί του.

Υδροχόος

Αν δεν μοιράζεσαι τις ίδιες πεποιθήσεις μαζί του, τότε είναι δύσκολο να θελήσει να σε ξαναδεί.

Ιχθείς

Αν θελήσεις να του επιβάλλεις τις απόψεις σου, τότε μάλλον έχασες την ευκαιρία να ξαναδείς αυτό το ζώδιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.